Protože jse měli jet na opekačku a nešli sme =( Další poví, proč říká, "Další poví proč je Elektro smutný", když to nemůže nikdo vědet |
Co já vím =)Jestli myslíš povolání tak to asi učitelka a jestli myslíš co bych dělala až bych byla dospělá tak bych se proháněla v autě někde po pláži Další poví proč je Elekrto smutný =) |
Mám jen starší,furt musím dělat co chctějí Ale někdy je neposlechnu. Další poví, co by chtěl dělat jako dospělí |
Zatím ne,ještě je trochu brzo na životní lásky Další poví,co mu vadí na sourozencích =) |
Jak čas zavelí. Další řekne, jestli už má lásku života |
To netuším, možná snad, že to je podobné odvětví a lidi se nechají unést a dají jinou otázku na kterou nelze odpovědět jen ANO, NE (PRAVDA, LEŽ) =). Další nám řekne jak často chodí ven, kydž má absulutně volno |
Možná že trochu víc ctižádosti a cílevědomosti by mi neuškodilo =)
další nám řekne proč se tak často plete "pravda a lež" a "otázky a odpovědi" =)) |
Tvrdohlavost Další poví, v čem by se chtěl změnit. |
Údolí včel a Sedmá pečeť (na 1. místě se to průběžně střídá) Další nám poví, které vlastnosti by se rád zbavil |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2386 sekund |