Mno.. řekněme tak asi 10h denně.. ale pak bych to snížil.. lidí.. na co vy nemyslíte.. btw.. nwm..jak můžu mít tak volného času..? |
Nic, zombie je prach obyčejná blbost =) Další mi poví, jak často by byl na počítači, měl-li by jeho provoz a vše ostatní zdarma + hodně času. |
dojela bych za forgete si s ním zopakovat češtinu, aby už nikdy nenapsal, že prázdniny začal_i_ Další nám poví, co by dělal, kdy nastala zombie apokalypsa =) |
Toto téma zapadlo z důvodu, že adam nenapsal otázku, Kobyla jen tak podotknul, že není otázka, ale aby se k tomu hlásil, nebo někdo jiný, to už ne =/... Další poví, co by dělal, kdyby dnes začali prázdniny . |
Nemá... Předchozí si plete "Otázky a Odpovědi" s tématem "pravda nebo lež"...
Další řekne co bude dělat zítra |
Ravennka-dost Hezky se stará o SG =) Pardon všichni co sem nenapsal obzvláště Martin atd.. =(( další řekne kterého hráče na SG nemá rád a co se mu na něm nelíbí |
Fir36e> njn, ale tak vždycky je něco, nebo alespoň malá skupina, která je na prvním místě... třeba já mám na světě nejradši lidi, který mám rád a kteří jsou pro mě důležití... jo, není to jedinej člověk, ale je to malá skupina, která se dá takhle pojmenovat a drží to první místo Protože jsou místa, kde to bez přísnosti nejde... čím větší hloupost, arogance a nechuť se polepšit, tím větší přísnost musí být... Další řekne kdo je jeho oblíbený hráč na SG a čeho si na něm váží... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4531 sekund |