Já vím co znamená WG.. další řekne proč je tak přísnej.. (neberte to ve zlym ) |
Promiň.. =) ale tak já nemůžu říct věc kterou mám rád..když mam třeba hodně věcí na stejnym místě.. |
Tak a dost! Když máš něco nejradši, tak je to většinou jen jedna věc, nikdy toho nemůže být mnoho... to je totiž ten rozdíl, mezi rád a nejradši... a Taky už tady nechci vidět odpovědi typu "toho je" nebo "to sem nebudu psát" nebo "kdo ví" nebo "neřeknu" apod... Takže Fire si to tu teď doplní a já mu to tam dopíšu a pak si to tu už hlídejte sami, protože je strašná škoda, když si někdo dá tu práci vymyslet pěknou otázku a někdo další jí zabije hloupou a nesmyslnou odpovědí, jenom proto, že se mu nechce nad tím zamyslet a radši plácne nějáký nesmysl, aby mohl položit otázku, která třeba ani není tak dobrá, jako ta, kterou "zabil"... |
=)) Protože jsem děsnej SPAMer, kterej škodí WG(kecám) Na SG se mi líbí systém a hlída se to tu, takže mi nikdo neukradne kabelku D Další řekne, proč neví co znamená WG... |
Toho je.. Další řekne proč nechdoí na WG ale na SG. kdybys-te nevěděli tak WG=Web Games ale já myslím že to všici víte.. |
Prší cítím se líp Další řekne co má na světě nejradši |
omg Fire, Ty máš občas hlody, ještě že jsi nebyl na srazu Myslím, že kouření škodí zdraví... Podle mě kouří jenom ten, kdo chce dělat machra, i když ze sebe dělá spíše hlupáka. Nebo ten do má slabou vůli, nebo slabý nervy a jediný pro něj známý způsob jak se s něčím vyrovnat, nebo se uklidnit je dát si cigaretu... Další nám řekne, jestli má raději když je venku jasno a praží sluníčko, nebo je raději když prší |
Na srazu to bylo úplně báječný, proto bude další (jinak kvůli komu není kvůli čemu - SG ) Tak ještě jednou... další řekne, kvůli které osobně z SG by na sraz přijel |
Kvůli SG přeci! Další řekne, jestli to bylo pěkný na prvním srazu... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2873 sekund |