u sebe sem žádnou fobii zatím neoběvil..to max kdyby mi odebrali počítač xPP |
Já nemám fobii z mála věcí, třeba jen takových jako je úklid, zarach na počítač, ale to asi není fobie, spíš stŕach, pavouky jsem lovil po strábích, když mi bylo 6, z krve strach nemám, ze slimáku taky né, v autě permanentně sedím třeba i 2 hodiny, dokud rodiče nenakoupí a dokonce nemám fobii, pozor pozor, chvíle napětí, nemám fobii ani z Ravennky! DD |
lol no těch mých fóbií by bylo takže řaknu jen ty největší : 1.mám fóbii z pavouků i z malýho prťavýho pavoučka mám strach.2. malý uzavřený prostory jako je třeba auto třeba když někdy jedu s někým(s tetou a podobně) a ona si chce skočit do obchodu nakoupit a nechá mě samtonýho v autě,tvl z toho mám hrůzu jak sviňe,bejt doma samotnej celej den to napoho zvládám ale vydržet půlhodinu v autě ani za boha 3.z výšek,bojím se skočit i klidně z půlmetrové zídky. 4. z krve,oběru krve a očkování mám hrůzu jak něco já prostě nemůžu ani vidět tu jehlu stříkačky z toho mám fakt mega strach No to by bylo vše to byly ty nejhorší fóbie které mám |
Nj, z Ravenky má mít respekt, nevim jestli fóbii, ale něco na tom bude |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2891 sekund |