Né to nemusíš ,já bych ti řekl odkaz,jenomže já nevím odkaď to Strik stáhnul,mám to odněj.Ale myslím že v té kvalitě už nebude zas tak rapidní rozdíl. |
Aha,tak to ne ,Disasterpieces mám,to nepotřebuju,mám ho v nejlepší kvalitě,je to 4 Gb DVD |
www.ulozto.cz tam zadej Slipknot Disasterpieces mnelo by to bejt velky cca 700 mega a kdyby to neslo tak Slipknot Disasterpieces dvd |
Ale ne ty jsi mně špatně pochopil,já mám třeba CD od Horkýže Slíže,na kterém je jenom zvuk z Koncertu,není u toho obraz,ale jsou tam slyšel fanoušci,a ty řeči co říká kapela mezi písničkama atd.Tak na to sem se ptal, jestli máš jako komplet koncert i s obrazem,nebo jen ten zvuk. |
ty jo asi jo ja fakt nevim ale obraz je docela v poho ale říkám s lidma kdyš slyšíš jak tam skandujou a voni spívaj sou to ještě lepší slipknoti |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2632 sekund |