a co jí bych řešil jenže sem už moc lidi vod tyý doby co Striker vodešel se na tohle téma nějak zapomnělo.... |
já to ještě neviděl celý ale todle řvem ve třídě vždycky rádio nebo mobyl a všichni kluci |
Mně bavěj čím dál víc no metla mně baví čím dál víc nesnášim hopery co jen sprostě nadávaj a myslej si dovi co nejsou kdyš maj rovnej kšilt |
Nejvíc sem i líbí jak prej "Hey London,Hey London... If you´re 555 then im (a ti fanoušci upe nahlas řvou" six six six!!!!,if you´re 555 then im 666!!,this song is THE HERECTIC ATHEN!!" prostě maras scéna fakt z toho umírám,jak ten dav úplně řve. |
Mně už Slipknot nebere,koupil jsem si All hope is gone,ale už mně to omrzelo,ale na ten koncert ještě občas kouknu... |
No prostě metalová kamela jako stovky dalších.Akorát Slipknot poslouchají pubeťáci tak max do 20 let.Třeba neznám žádného 40 letého metalistu co by oslouchal Slipknot.Dospělí už jim na ty finty neskočí.rátřeba nejvíc poslouchám klasiku..Metalica,Cradle Of Filth atd. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6815 sekund |