stáh sem si koncert je to lepší než cd kdyš v tom slišíš ty fanoušky fakt krutý....... |
No,mně taky více "voní" originální DVD,ale bohužel nemám moc peněz na rozhazování,takže jsem vděčný i za "černotu".Jak říkám koukni na nějaký vyhledávač,chvíli pohledej a určitě něco najdeš. |
JJ na metal shopu myslim že nic nebude ale ja si potrpim na origolš dvd |
Ano,určitě prodávají,ale správný metalista si je stáhne z nelegálních zdrojů ,já mám od Strika koncert Slipknot Disasterpieces,a fakt perfekt,myslím že na torrentu by jsi ho mněl stáhnout,ale jestli jsi sběratel,tak koukni na www.metalshop.cz možná tam pochodíš,ale nejsem si jistý,já osobně sem se tam na koncerty ještě nedíval.Jinak skus pohledat na google,a jsem si 100% jist,že tam najdeš prodejců,co hrdlo ráčí. |
Na tohle téma se docela zapomína mohli by sme ho za se trochu vobnovit nevíte jestli prodávaj DVD s koncertu slipknotů a kde dystak písněte stránky |
Hele pls myslíte že by jsme se mohli vrátit k tématu?Myslím že na tomhle tématu Strikovi záleželo,tak se to tu snažte uchovat v relativním pořádku,aspoň kvůli vzpomínce na Strikyho =) |
jo to taky řešim furt s Postcopsem že mi někdy připadá že nemluvíme vo ničem jinym |
Ne von asi nepříjde,když se tady strhla taková vlna solidarity...To by pak vypadal jako mučedník.Já nevím já s ním Sg moc neřeším,spíš řešíme baby a podobný věci =P.Nevím skusím se ho zeptat ale moc bych s tím nepočítal. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3398 sekund |