Ježíš myslíš že jsem no neviděl.Prostě fikce,udělané pro fanoušky.Mně to je jedno,vy v nich vydíte tvrďáky,velké kluky.Ale jsou to normální lidi,kteří ví jak zapůsobit na důvěřivce jako vy. |
neřeš jestli to máš doma podívej se na to je to na začátku jak si nasazujou masky |
Bože vy jste fakt blbý,já naliju barvivo na svojí hlavu,udělám střih,strčím si ruku až po loket do krku,někdo pustí kameru,já se zbliju jako alík,a bude ze mně Shawn 2.vy jste fakt takový důvěřivci?ty když vydíš krev tak zvracíš?/rpč by mněl vůbec zvracet.A kde by bral pořád tu krev.Bóže |
s barviva by se asi nepoblil ale to je jedno hlavně že dobře hrajou |
ale krev si dává viděl sem to dal si jí na masku a vzápětí se stoho poblil re: postcops dosvědčí |
Skuste se řznout a nakapat krev na stůl,za 5 min už to ani nevypadá jako krev!Takže asi těžko by mu vydržela krev na masce 2 hodinový koncert. |
Hmm to je fáma,pomluva,blbost,kec,kravina!!Krev která je v menší vrstvě než 1 mm,tak zaschne fo 5 minut,ztmavne (skoro až zčerná),a ztvrdne.Takže je to kravina aby si tu masku mazal krví!je to prachobičejné potravinářské barvnivo.A Slipknoti nejsou žádné zrůdy!Jsou to lidi jako všichni ostatní! |
tyjo von si shawn fakt maže tu svou masku krví musí mu bejt dobře kdyš se hnedka poblije no co alespon to vypadá reálně |
ne ja si na kvalitě nijak nepotrpim pokavad se na to dá dívat tak není problém |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4177 sekund |