Teda jsem závyslej na smíchu.A to je nebezpečný (Jednou jsem se málem udusil) Ale jinak drogy nezačínat drogou se klidně mohou stát i léky (Takže bacha) a název lehká droga neznamená nic bezpečnýho jinak je tady i prezentace drogy a mozek.Drogy jako kafe alkohol ad. vypadají bezpečně,ale po pár dávkách se začne tvořit závislost.A v dnešním světě není těžký najít drogy jakýhokoliv druhu.No vždyť už i prťousové začínaj kouřit. Takže si přečtěte rychlé šípy od Foglara a mrkněte se na tohle http://south-park.cz/epizody-online/193-sezona02#online204 Je to díl south parku s názvem ikova obřízka kde je najen o obřízce,ale také o drogách (Anglicky s čes. titulky) Vy co jste to dočetli až jsem tak vám děkuji |
Pardon za celé zvýraznění. Nějak jsem to tam pod*lal a je to celý zvýrazněný. Mělo být zvýrazněný jenom Drogy, Alkohol, Cigarety a ten text úplně dole. |
Drogy já neberu a nikdy je brát nechci. Drogy nejsou jen tak pro srandu nezákonné a nelegální. Kdybych někdy přišel do styku s někým, kdo mi je nabídne, tak zdrhám. Stačilo mi, co nám (třídě) říkali protidrogový lidi nebo jak se jim říká. Alkohol nepiju, protože taky škodí. Jednou jsem pivo ochutnal a nechutnalo mi. Nevím jestli mi teď zachutná, ale nebudu nic zkoušet. Alkohol zabíjí mozkové buňky a nechci být hloupej. Cigarety nekouřím a nikdy nechci. Pár mých kámošů kouří a tak se jim často vyhybám. Viděl jsem obrázek plící nekuřáka a kuřáka. Je v tom velký rozdíl. Nekuřákovy plíce jsou čisté a kuřákovy plíce úplně hnusné. Věřte mi, že drogy, cigarety a alkohol jen škodí. Říkají to všichni rozumní lidé. |
No já s tím mám vlastní zkušenost - Poprvé jsem to vyzkoušel když mi bylo 7 let nechutnalo mi to.Pak když mi bylo 10-let zkusil jsem znova a zas mi to nechutnalo ale za 2 dny jsem chtěl další cigaretu a začel jsem kouřit a pak jsem měl šanci přestat ale z frajeřiny jsem u toho zůstal.Teď když mi je od listopadu 12-let snažil jsem se přestat ale ujistil jsem se že je pozdě. jinak kafe piju každé ráno né že bych na něm byl závislý ale proto že mi chutná jinak s lehkýma drogama jako je marihuana jsem už zkoušel nemohl jsem odolat taky z frajeřiny ale jaký jsem po tom měl stav jsem to už neskoušel jinak tvrdé drogy jsem ještě nezkoušel a ani nechci a ani nechci moje kamarádka byla v poho než začala tzv. fetovat tak jí už nešlo přestat pak jí někdo nabídl dávku za to když potpálí jeden dům a udělala to pak s toho byla s nervama tak v háji že si dala jak psala Suzuzi "zlatou ránu" no a za svoje zkušenosti nejsem vůbec pyšný hambou bych se radši propadl do země že mam tyto zkušenosti "jinak rada nikdy s kouřením nezačínejte po čase příjdete na to že nejde přestat jak psal Martin přestaňte dokud můžete" |
Suzuzi, martin máte pravdu.... Ja osobne nefajčím.. Ale skúšal som to raz... Mal som asi 5 rokov a to moja mama ešte fajčila... Odišla od krbu po telefón, cigaretu nechala v krbe a ja šup, cigaretu som vzal, a dávaj do izby skúšať aké to je.. Raz som potiahol, a ihneď som bol smädný, potom sam sa začal dusiť, a ihneď som ju vrátil do krbu, aby si mama nič nevšimla... Potom som ešte raz skúšal, asi minulý rok. Som sa kamarátil s cigánmi... A jeden z nich mal cigaretu... Tak si zapálil.. Ponúkol ma a ja som neodolal, a ťahal som ako som len mohol.... Od vtedy sa cigarety ani nechcem dotknúť... Ja a alkohol... To je príbehov na rozprávanie.. Keď som bol malý, asi šesťročný, tak som vždy chcel piť pivo.. Keď si raz otec kúpil čapované do fľaše, vzal si ho domov.. Išiel von pracovať a pivo nechal v dome.. A ja som bol zvedavá na tú chuť a dávaj nalial som plný pohár a na EX potom som chodil zo strany na stranu... Alebo ešte jeden príbeh mám.. Raz som šiel na vatru s bratom.. On mal vtedy 15.. Jeho kamaráti kúpili veľa balíkov čuča .. potom som bratovi povedal, že som smädný... Dal mi napiť čuča... A pol hodinu som bol naspäť "akože" smädný (začalo mi chutiť, tak som sa robil, že som smädný...) A tak keď bola noc, som potajomky vzal tú fľašu a BUM vypil som ju celý dvoj litrovú.. A potom som tak zaspal, že ma mama s bratom museli domov ťahať! Od vtedy nepijem a ani nechcem piť alkohol |
Ja som s tým naštastie prestal skoro... Nanci> Máš slabú vôlu... |
Souhlasím s Martinem já sem kuřák a přestat neni vůbec jednoduché teda alespoň pro mne. Nejlepší prevence je nezačít! |
Dobře děláte, kdo s tím nikdy nezačne, tak nikdy neskončí a to je nejlepší prevence... A proto nikdy nezačínejte.
A kdo z vás, teďka už začal kouřit, třeba s frajeřiny, tak by toho měl co nejdřív nechat (protože praví frajeři nekouří), ale hlavní důvod je ten, že si budete myslet, že můžete přestat kdy se vám zachce, ale časem poznáte, že přestat už není vůbec jednoduché a vyžaduje to obrovské množství seběvědomí. Málokdo si umí říct *Teď končim a doopravdy skončí*. Je mi 26 let a všichni moji kámoši i kámošky kouří a kouří hodně. Zkoušeli přestat (už několikrát, ale není to jednoduché - taky se s nima nedá vydržet, když zrovna přestávat, protože kvůli abstinenčním příznakům jsou DOST nepříjemní!). Já nekouřim a jsem spokojenej, nechybí mi to a nic mě to nestojí Ony cigarety dneska nejsou vůbec levné a když někdo vykouří 2 krabičky za den, tak ho to příjde na 5000,- kč měsíčně! |
Ja som začal fajčiť pred dvomi rokmi, fajčil som asi mesiac, ale už som prestal a viem, že nikdy už do úst cigu nedám. x) A alkohol, to vôbec, iba ochutnávam občas, ale račej Kofolku a podobně. xD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4162 sekund |