Drogy? Hnus,fuj,svinstvo,strašný návyky jsou na to! Moje máma má kamarádku a její dcera jela se svým přítelem v autě (pršelo) on byl dealer a ona měla na drogy závist. V Autě se pohádali navíc byli zdrogovaný a dostali smyk. Nabouraly do náklaďáku a ten je rozhodil do svahu. Ona, na místě mrtvá on zemřel v sanitce když ho vezli do nemocnice hezký co? Kdyby měla vůli tohle by se nestalo žila by! A já... já bych jí měl pořád rád.. Ještě si na ní pamatuji když sem sní byl na chatě s jejím psem! Hrůza! Bylo to i ve zprávách na prima.cz Podívejte se na hru Drogy a Mozek a prosím vás! Nepodléhejte drogám! Není to kvůli mě,mamince či celí rodině... Je to pro vás )) |
Já mám k drogám vyslovený odpor. I k menším jako cigarety. Jednou mě kámoši chtěli přesvědčit a přemlouvali mě, ale nakonec jsem nepodlehl a nijak toho nelituji. A alkohol, ten mi nevadí, odpor k němu nemám a jelikož mi nebylo osmnáct, tak jsem jen měl párkrát víno někde na svatbě a táta mi jednou dal napít piva. Ale jinak stejně alkoholu moc nemůžu ani v dospělosti ze zdravotních důvodů. (Zvýšený billirubin) |
Tak já sem snad ještě ani nepřispěl. Takže, moje zkušenost s drogama, neni nijak veliká, možná sem párkrát musel požít Morphyum a do hospody chodíme s kamarádama taky (Já vím, alekohol sem smí teprve od 18, ale najděte mi někoho, kdo ho v těch 18 letech požil poprvé!). Tak buď začne pít aspoň od 14, a lokne si třeba na narozky, nebo když tatíček otevře plechovku piva, a nebo se nenapije někdy (A to je vážně hodně málo kdo!). No.. drogy, které se dostávají do žil stříkačkou, jsou prý největší svinstvo! Ještě když jsou to tvrdý drogy! A nebo cox! To je taky hrůza! |
nechce nekdo daco koupit?? xDD ale ne ja nemam nic proti drogam a zavislej nejsem na nicem xD |

ja mam zavislost na bezne veci kao napr.slanosti a sladkosti a potom ja nvm take obycajske veci .No ale moja nejvacsia zavislost je moj najlepsi kamarad dipy ved kika vie preco xD.A este zavislost je comp,net,sg no sg taka mini len |
drogy? spíš jedna, ale pořádná...a tou je motorka od doby co jezdim, je zima servisový období a zbytek roku řešim, kde sehnat na benál |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6772 sekund |