To většina lidí na SG, ale už je to docela offtopic (ne uplně...ale...) |
D Tak to je úplně nejlepší! Jo, víno si taky občas dám, to ještě jde, ale jen málo kvůli už zmiňovanému Billirubinu. |
nekouřím,nepiju,a už vůbec ne drogoju... Drogy a vše ostatni ...Řeknu to takto...Je to svinstvo |
Cepels >Ty kouříš Marihuanu?? No to jsi mě překvapil a zklamal! Ty máš ženu které vadí drogy všeho druhu a ty "hulíš"? >_<"" fuj! |
daisuke: to jsou tes drogy mnohy to fetuji ja mam velkej odpor hlavne k cigaretam a drogam co se vstrekuji do zil. ja si lahke drogy dam napriklad alkohol , marihuanu a proti tazkym drogam nemam nic ale asi bych je neskousel xD |
Nevím proč možná se to dá zařadit ke drogám nebo závisti. Ale mám slabost pro "benzin" Voní mi,a když jezdím ze strejdou na JUDO tak je v autě kanystr s "benzinem" A já k němu čuchám. Moc mi voní a navádí mě to k tomu. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7461 sekund |