Asi takhle - dokud je to rozumna diskuze, tak jsem spokojena. Kdyz to klesne na "nadavky", "rejpance" a podobny "vtipnosti", tak moje duse trpi =)) |
imho by se všechny diskuze daly přesunout do chatu...tématicky to stejně skoro nikdy nevydrží... |
Doom> v pohodě, stane se já minulý týden smazal z databáze celou firmu a taky se to nedalo vrátit, ještě že jsou zálohy A ano, tohle je přesně diskuze pro chat, ale tam se dnes i já, nebojácný a ošlehaný kde čím, bojím, protože taková džungle je moc i na mě |
Smažu to tu znova a Kobyla mě ukřižuje to nebudu riskovat
Nechám to na tobě ![]() |
Doom> když už jsi u toho mazání offtopicu, tak to vem z gruntu a smaž ho všude |
tvoji otázku jsem smazal nechtěně jelikož jsem to mazal hromadně prostě jsem to nepostřeh nemoderuju to "po svém" jak si myslíš za to promiň prostě jsem rychle mazal no a vrátit se to už nedalo |
Jakub07> protože jí Doom smazal, to třeba někdy pořešíme soukromě přes poštu, nebo jinak Doom> ano, by to offtopic, ale já ho nezačal a myslel jsem si, že když i moderátoři se zapojujou, tak můžu taky. Dokud tu byla jenom Ravennka, tak to tak bylo, každá alespoň trochu smysluplná diskuze byla zachována, byť byla offtopic, protože tady bylo a řekl bych i stále je dost nouze o nějákou lepší debatu, než výkřiky a jiné stupidity. Tohle bude hodně zlý, ale neodpustím si to napsat. Přišlo mi to tady takový zaběhnutý, každý věděl co může, co ne, každý věděl jak to tady je s diskuzema a pak najednou přišel dnes Ty a začal jsi to tu moderovat po svém, aniž bys věděl, jak to tady poslední dobou je. Tak mi to příjde a nepříjde mi to správné |
Smazání je skvělá odpověď, děkuji Tak se nic nevylepší a všechno bude dál stejně nejasné a to jsem ani nemusel použít slova s hvězdičkama, stačilo se ve vší slušnosti zeptat. A ptal jsem se Jakuba a né tebe, Doome a od něj jsem chtěl odpověď, co tím myslel, ne co si o tom myslíš Ty. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6092 sekund |