No myslel jsem původně jenom naše strážce zákona, ale když bych to tak vzal, tak politici zákony navrhují, stejně tak jako mužou moderátoři prosazovat pravidla u martina... takže moderátoři jsou takoví 2v1, tím pádem by to pro ně mělo platit dvojnásob |
doom:no nejseš prse na sg ale byl kevco.ale to slovo fakt si můžeš nechat pro sebe |
No právě proto, že jsi moderátor! Musíš jít všem příkladem. Když už by nedodržovali pravidla Ti, kteří mají na jejich dodržování dohlížet dopadlo by to špatně, pro příklad nemusíme vůbec daleko, stačí se podívat ven... |
Pravidla snad platí pro všechny, ne?! A když drbu usery za sprostý slova - i za vyhvězdičkovaný, tak ty musíš být upozorněn |
přijde mi to nefér sice jsem moderátor, ale když mi uletí jedno slovíčko tak hned jsem za největší prase na supergames! |
tak moment to jsou tu všichni proti mě?! no tak to jsem od vás teda nečekal :/ urazili jste mě a teď s váma nemluvím |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8911 sekund |