hbitakocka>závidíš?!V té době sem mněl ještě sádru tak se celkem blbě psalo ,takže jsem nějaké Ě neřešil a navíc mám Dyslexii...Tak se do mně přestaň navážet! |
Comeback bude 4. března každou středu od 20:00. http://tv.nova.cz/clanek/novinky/comeback-se-vrati-4-brezna.html |
Comeback je nejlepší Sitcom svjeta!A nejdrsnější postava je Ozzák! .Iž se nemůžu dočkat na druhou sériji |
www.comeback.nova.cz upraveno po Altaireagle, i když myslím že většina z vám to zná. |
comeback je proste nej sitcom ktery jsem kdy videla! nejlepsi je ozzak...dejdar ho hraje fakt moooooc dobre a jde mu to! |
Já jsem teda viděl asi dva díly a líbilo se mi přesně to co Doomovi. Dejdar tu roli hraje fakt dobře, jen si říkám, zda to není pro Matonohu těžké tam hrát takového slušňáka Ale holt je to herec a xicht na to má vhodný. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3082 sekund |