Vadí mi, že žádné nemám a ti co je mají si jich neváží a doslova je promrhají... To mi vážně pije krev |
Napíšu hráče,s kterýma nesouhlasím ve funkci Plesa no možná pupek no a te'd bych to sebral možná i Gunrapovi,když tu tak dlouho není. |
Výjimečně s tebou souhlasím, akorát se obávám, že každý myslíme jiné osoby (jak na sebrání, tak na post), ale moc jich není... profi hráčů může být klidně 40 a nebude to moc. Záleží na tom, kdo ten post "nosí"... |
>>>> •Že jsou jím ti,kteří si ho nezaslouží •Že je jich hodně. •Že ten,který není profi hráčem,se na něj hodí mnohem lépe,něž je profi hráč. |
Vlasec> Jj, to máš pravdu, ale toto bylo spíše všeobecně pojaté. Je jasné, že když je dobrá parta, tak je to lepší než hrát multiplayer po netu ;D. Mě třeba uplně moc bavěj šachy a když hraji proti počítači není to takové, jako opravdové šachy hrané po staru. Počítač je naprogramovanej na to, aby neudělal zbytečnou chybu. Můj proti hráč udělá chybu, já vyhraju a on se z toho poučí, a naopak . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2586 sekund |