no všechny PC hry které sem hrál mají hrací dobu jen max.52hodin a to je řekl bych málo |
Tak... dáme nové téma
Co vám vadí na hrách?
ať už různých stolních, počítačových, slovních, ... ![]() |
on byl i jinej desing nebo jako co nám na něm jenom prostě vadí?? =) ale jo já sem s nim spokojenej |
oke, oke... tak nová otázka:
Co vám vadí na designu supergames? |
Nová funkce veterán(oranžová barva i jiná) Hráč,který hraju na SG často,byl VIP členem(ale i nemusí),dělá dobré komentáře,dobré rady,prostě všechno,težší obtížnost =)) ,nebude mít(ale i může) HTML kódy, Funkce by byla menší než je VIP člen,začíná jít do docela těžkého cíle,rozhodně ty,kteří ty hrajou dlouho,mají nad 1000(můžeme říct i méně) příspěvku ve fóru,nad 100 příspěvků u her, Návrhy na veterána Hráči: Vamaka samson rara01 Asi Gunrap,ale ten tu dlouho nebyl Canib@LCol2pS3 i další..... . Hráči číslo dvě(menší pravděpodobnost): já =)) honza.h i další... Hráči číslo tři: Fir36e Elektro120 assassin i další.... Tipuju,že to odmítneš,ale když teď by se lidi začali snažit,byla by to dobrá funkce,hezká barva,teď jak se zrušilo VIP členství,tak mě to jen tak napadlo,tu funkci znám z jedné hry... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4407 sekund |