souhlasim z Vlascem.Když je dobrá parta tak je Stolní hra o poznání zábavnější než většina pc her. |
for-get> asi neznáš některé dobré stolní a karetní hry a když je dobrá parta, tak to může být i zajímavější než počítačové ale je to tvůj názor a já ti ho neberu |
Ravennka > Dobře . Co mi vadí na hrách? Na: Onlinovkách> Brzy omrzí. Někdy až moc jednoduché. Stolních> Jsou staré, v době počítačů a technologií pobaví jen v opravdové nouzi . Slovních> Vadí mi jejich neoriginalita. U měvětšinou vypuknou v slovní hádku . Počítačových> Ne vždy podle mého vkusu. |
for-get> tohle téma týdne raději ne, navíc téma týdne je ale beru to jako dobrou možnost jak se vyjádřit příští týden, jen to vezmu víc obecně |
na hrách mi vadí, že jen jednu zapnu a už je půl hodina času pryč |
adam> nikdo tě k tomu nenutí, je to tvoje svobodné rozhodnutí |
208>Když to je jen hra Když prohraješ,tak si myslíš,že se ztrpaníš před celým světem??Ne ...každý někdy prohrává!!! Co mi vadí na hrách? Že když hraju hru,musím potom k ní hned napsat komentář =)) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3861 sekund |