to asi docela dost velká zas se ale nemůžeš nabalit jak eskimák chtělo by to něco silnějšího ale aby to neomezovalo pohyb |
heheeeee taky dobry =)) ted jsme uvazovali o zimnim pb, akorat teda to netusim, co bych si oblikla, pac prece jenom zalehnout do snehu v maskacich, to by mi byla trosku kosicka =))) |
no to my si mysleli taky ale co se stalo to se stalo pár jizviček mám ale nic výraznýho a do větve jsem se taky kolikrát "zakousnul" ale taková trochu komická situace byla když jsem čekal na stromě jestli někdo nepůjde no a osud mi nepřál větev prdla a já se proletěl jako orel(střelenej brokovnicí) |
fuj...tak my hrajem v lese povětšinou, terén si projdem, tak tam takovej bordel nebývá. Spíš takový ty přirozený překážky a pak jsou takový ty klasický zranění, kdy někdo zahučí někam, že zakopne o kořen, nebo tady ty ostružiní, já se praštila do hlavy o větev, když jsem vyběhla a tu větem přehlídla jak rodnej lán =)) |
my si rádi hrajem na commandos takže já nosím akorát chrániče, lehkou vestu a masku rukavice ty já nosím právě proto že s tím mám takovou nepříjemnou zkušenost když jsem běžel chtěl jsem zalehnout do čehosi přede mnou a bylo tam pár střepů no a výsledek si asi umíš domyslet |
Pod slovy vystroj mam na mysli maskace, pevny boty, poradnou masku, satek, batoh na vzduchovou lahev, zbran =) (v mem pripadne SP-8), rukavice mi vylozene vadi, takze ty nepouzivam, ale za to si dycky odnesu nekolik mnoho skrabancu a podobnejch ran na rukou, dyz vzdycky bezim a kvapem nekam zalehnu - minule do nejakejch ostruzin, nebo neceho takovyho to byl humus...au (a pak jsem se proplizila do prikopy, kde byla voda...idealni ) |
já moc na výstroj nejsem já hraju na způsob runner furt běhám jak svině v kukuřici a snadno tak můžu sejmout kempery co jsou všude kolem ale proto taky nenosím moc výstroje vždycky jen základ na citlivý místa M4 a 9mm a do nich |
Musite mit poradnou vystroj, v maskacich jsem nikdy nemela problem - modrinu jsem mela jenom jednou, kdyz jsem delala zivej cil se slabejma kalhotama, ve kterejch jeste byla dira a samozrejme jsem dostala tam =)) ale jinak nikdy nic =) ale tak je pravda, ze ja si na vybave zakladam, pac jako bezpecnost predevsim a poradna puska to jisti |
assassin nj celkem to štípne asi jako když dostaneš tenisákem v 60kmh ale dá se na to zvyknout |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.9386 sekund |