nepatri, ale to sis jeste Jakube nezvyknul, ze vsemozny kraviny se pisou ruzne a mysli si, ze to nikdo neresi?! Tohle ale mazu... ono na kazdeho jednou dojde ![]() |
Ono je to dost relativni...v zivote se mi nezdalo nic obdobnyho dni =) ale tak me se zdaji jenom psycho sny, takze ja jsem z obliga =) |
Doom: tak umě asi ne, protože sem proseděl celý den u jedné hry (ještě o prázdninách) a vůbec se mě o tom nezdálo ... ´=\ |
no co jsem čet tak sen je vlastně něco jako replay toho co jsi dělal přes den takže když hraješ celej den CS teoreticky by se ti o tom mělo i zdát ale nevím několikrát se mi teda zdálo že jsem se ocitl ve hře kterou jsem přes den hrál ale to jen párkrát |
Tyhle sny jsou nejlepsi! Akorat pak je dycky skoda, ze to neni realita =( |
to je divný, dneska se mi o tom zdálo, byli jsem s lidma ze základky v nějáký opuštěný obrovský budově, bylo nás asi deset a prostředí vypadalo jako v nějákym velkym bazénu jako Podolí v Praze nebo nějáká rozpadlá továrna, bylo to jako kdybych hrál CSko ve snu dost dobrý |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2666 sekund |