Zapomenuté heslo

sport

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
19.
23:08 | 1.listopadu 2008
to asi docela dost velká zas se ale nemůžeš nabalit jak eskimák chtělo by to něco silnějšího ale aby to neomezovalo pohyb
18.
23:05 | 1.listopadu 2008
heheeeee taky dobry =))

ted jsme uvazovali o zimnim pb, akorat teda to netusim, co bych si oblikla, pac prece jenom zalehnout do snehu v maskacich, to by mi byla trosku kosicka =)))
17.
23:02 | 1.listopadu 2008
no to my si mysleli taky ale co se stalo to se stalo pár jizviček mám ale nic výraznýho a do větve jsem se taky kolikrát "zakousnul" ale taková trochu komická situace byla když jsem čekal na stromě jestli někdo nepůjde no a osud mi nepřál větev prdla a já se proletěl jako orel(střelenej brokovnicí)
16.
22:59 | 1.listopadu 2008
fuj...tak my hrajem v lese povětšinou, terén si projdem, tak tam takovej bordel nebývá. Spíš takový ty přirozený překážky a pak jsou takový ty klasický zranění, kdy někdo zahučí někam, že zakopne o kořen, nebo tady ty ostružiní, já se praštila do hlavy o větev, když jsem vyběhla a tu větem přehlídla jak rodnej lán =))
15.
22:55 | 1.listopadu 2008
my si rádi hrajem na commandos takže já nosím akorát chrániče, lehkou vestu a masku rukavice ty já nosím právě proto že s tím mám takovou nepříjemnou zkušenost když jsem běžel chtěl jsem zalehnout do čehosi přede mnou a bylo tam pár střepů no a výsledek si asi umíš domyslet
14.
22:52 | 1.listopadu 2008
Pod slovy vystroj mam na mysli maskace, pevny boty, poradnou masku, satek, batoh na vzduchovou lahev, zbran =) (v mem pripadne SP-8), rukavice mi vylozene vadi, takze ty nepouzivam, ale za to si dycky odnesu nekolik mnoho skrabancu a podobnejch ran na rukou, dyz vzdycky bezim a kvapem nekam zalehnu - minule do nejakejch ostruzin, nebo neceho takovyho to byl humus...au (a pak jsem se proplizila do prikopy, kde byla voda...idealni )
13.
22:15 | 1.listopadu 2008
já moc na výstroj nejsem já hraju na způsob runner furt běhám jak svině v kukuřici a snadno tak můžu sejmout kempery co jsou všude kolem ale proto taky nenosím moc výstroje vždycky jen základ na citlivý místa M4 a 9mm a do nich
12.
21:27 | 1.listopadu 2008
Musite mit poradnou vystroj, v maskacich jsem nikdy nemela problem - modrinu jsem mela jenom jednou, kdyz jsem delala zivej cil se slabejma kalhotama, ve kterejch jeste byla dira a samozrejme jsem dostala tam =)) ale jinak nikdy nic =) ale tak je pravda, ze ja si na vybave zakladam, pac jako bezpecnost predevsim a poradna puska to jisti
11.
21:25 | 1.listopadu 2008
jj moje reč a hral si nekdy air soft???
10.
21:07 | 1.listopadu 2008
assassin nj celkem to štípne asi jako když dostaneš tenisákem v 60kmh ale dá se na to zvyknout
Zobrazeno 31-40 z 49 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Leden 2027
PoÚtStČtSoNe
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3741 sekund