No myslím, že zrovna tady na SuperGames to nemá moc co dělat a moc lidí se tu neseznámí, ale mohli bychom to považovat jako téma, kde se pžedstavíme. (např. Já se jmenuji xxx bydlím v xxx a je mi xxx. Mám rád xxx a xxx a docela i xxx, občas si zajdu do xxx a nebo do xxx. Tak xxx. =)) Chápete??? |
Jn,nejrači bych to promazal.Ale stejně sem nikdo nepíše tak proč?Ale souhlasim se Strikerem. |
wetulinka> co na té otázce bylo dementního?Vždyť má pravdu,jestli tak hrozně toužíš po vztahu,tak si kluka najdi ty.A nemusíš tady furt pobízet lidi aby sem psali,každej normální člověk se radši bude seznamovat,na senznamkách a né na webu s flash hrama. |
aby ses měl na co ptát blbečku.... a víš proč ještě? protože věřím tomu že takový blbeček s dementníma otázkama jako ty se ještě s zádnou holkou neseznámil... a víš co mi můžeš políbit šoš ! |
Ona se totiž nemá čemu šklebit proto dělá tyhle seznamky.Tak proč se s někym neseznámíš sama když furt tohle zakládáš? |
protože seznamovat se můžeč na libimseti.cz xchat atd.tohle je web s browser hrama chápeš? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5344 sekund |