Vojife > + Oprava Fb - Ellie Artic Lolová ... alebo ... PanĐičkina Ełłienka Celá Horalková Pokec - Malicka_Ellie E - mail - Malicka_Ellie@azet.sk ... alebo ... p.ducayova@gmail.com ICQ - zabudla som Skype - €ŁŁ1€ |
Suzuzi > Mě déšť spíš ty vlasy víc přilepí, což je pro mě lepší, protože mi taky dost odstávají a to se mi vůbec nelíbí.
Ale není to proto, že ho mám rád... Nevím proč. Uvolňuje endorfiny a jako důsledkem toho se mi líp přemýšlí. A já vpodstatě pořád přemýšlím. Možná to je částečně tím. Ale ne jenom. ... A už se těším. ;D Bohužel ale budu doma až někdy večer, máme zas' nějakou rodinnou oslavu... |
Vojife>> Pěkné =) Já měla vždycky ráda déšť, ale kvůli tomu, že se mi znenadání asi před 3mi roky začaly kudrnatět vlasy - když si je namočím a nechám uschnout, nebo když zmoknu, často se mi kroutí i samy (což já nenávidím), tak už ho mám ráda jen z dálky.. A že jste to vy, tak sem taky ještě dnes něco sepíšu xD... radím to teda nečíst xD |
Ellienka > Myslíš? Díky. Ty mi taky podle popisu přijdeš sympatická. Honzix > To já přímo vodu tolik ne, jenom déšť. A máš ho rád, jo? Tak možná nejsem sám, ale stejně většina lidí nemá ráda, když mokne. |
Vojife> To není divné když máš rád déšť. Já ho mám rád taky. Mám rád když na mě padá. Jsem totiž Vodnář a tak miluju vodu. Pardon, zapomněl jsem to napsat do popisu. |
Ja sa volám Petra , no nenávidím keď ma tak volájú ... Tak tiež nenávidím keď ma volajú Peťka ... To radšej Peťa , alebo Ellie . Vek sa mi nechce rozdávať xD Ale narodeniny mám 27.3. a meniny 29.6. No s tými meninami ... aspoň myslím xD Som dievča a preto som aj na chlapcov xD Mám hnedé vlasy a po bokoch tváre rúžové a názory ma netrápia x) Rada sa venujem bojovému športu , ktorýho som práve zabudla xD Venujem sa breakdancu a čiastočne aj parkouru ... Mám ráda komédie , horory sci-fy a ďalšie podobné filmy ... Možno by to namňa nikto nepovedal ale rada čítam aj knihy o drakoch , vlkolakoch , upíroch a podobných naprirodzených veciach ...Okrem toho rada chodím na SG ... A to čo mám najradšej je samozrejme moj najlepší kamárat NTB xD Ako jedlo mám najradšej hranolky s vyprážaním sýrom ... no zoznam jediel ktoré mi nechutia je večší než ten s jedlami ktoré mi chutia xD Takže zo všetkého najviac nenávidím cibuľu a potom huby ... Som milá ale viem byť aj zlá xD Nehnevám sa dlho ale urazená možem byť celý život xD Rada pomožem a rada sa hádam xD FB = Mám ale heslo som zabudla xD Pokec = Nemám a ani nechcem . E - mail = Nemám , používam sestryn xD ICQ = Tiež nemám a ani nechcem . Taže jediné kde mi možete napísať je skype xD : devuliq |
No. Nevidím v tom moc smyslu, ale proč ne? Stejně nemám co dělat:
Jmenuju se Vojta, to jméno nesnáším a sám nevím jestli vážně, ale uvažuju o budoucím přejmenování. Je mi 15 (čerstvě) a bydlím v Praze. Chodím na Gymnázium Omská, kde nemám zrovna nejlepší prospěch, přestože na základce jsem měl samé jedničky, i když jsem se nikdy neučil (což bude tedy asi ono, pořádně se neumím učit). Ale stejně zastávám názor, že škola zas tak důležitá není. Hodně často se stává, že když se sejdou dva bývalí spolužáci, tak ten, co měl horší prospěch má lepší práci... Zajímá mě chemie a přírodopis (oba moji rodiče jsou přírodovědci, tedy táta paleobotanik (něco mezi botanikou a archeologií) a je celkem uznávaný, mohli jste ho možná vidět v televizi nebo slyšet v rádiu) a myslím si, že umím celkem dobře anglicky a trochu francouzsky. Mám tako svoje vlastní písmo, kterým umím "plynně" psát a nikdo ho nepřečte (až na pár lidí). Mám takovou malou tříčlennou kapelu, se kterou zatím nenahráváme a je to spíš pro naši zábavu v rutinním životě, kde hraju na elektrickou a akustickou kytaru, na bicí a zpívám (, samozřejmě nemůžu hrát zároveň na kytaru a na bicí, každou skladbu děláme v jiném složení. Na bicí bohužel hraju skoro jenom při improvizaci, i když mě nejvíc baví a myslím si, že na ně nejvíc umím. Ale snad si zahraju při možném nahrávání). V rodině nemáme televizi ani auto; ne kvůli financím, ale kvůli tomu, že si myslíme, že televize je moc návyková a s autem jen problémy. Mám rozepsané asi 3 knihy, hodně rád píšu, jako psychycky, ale nerad píšu, jako fyzicky. Jsem (kromě jiného) zvlášštní v tom, že mám hrozně rád déšť. A nejen poslouchat ho, nnebo vidět. Já mám prostě rád, když jsem v něm a padá na mě. Je v tom něco... nevím. xD Moje povaha: Mám klidnou povahu, nemám rád hluk, když tedy nepočítám hraní na bicí (ale hudbu ve sluchátkách poslouchám vždy potichu). Rád sezasměju a pobavím. Ale jsem spíš introvert a outsider a v ženské společnosti se necítím dobře (,ani nevím proč. Homosexuál nejsem, myslím že je to spíš naopak. Že se nějak podvědomě bojím, že bych si mohl zkazit potencionální šanci... Fakt nevím.) Nemám rád akční filmy (neáme televizi jako ty kanály, ale DVD přehrávač ano, taky máme filmy na počítači), spíš filmy, kde je nějaká myšlenka; nejradši mám ty, po kterých dlouho přemýšlím a nesnáším, když mě při tom přemýšlení někdo ruší (Třeba "Svět podle Prota", "Pí", "Moon" atd.). Taky ale mám rád komedie. Považuji se za inteligentního, mám IQ 136 (jak já se musel přemáhat to napsat, nejsem totiž ten typ, co se rád vytahuje.), i když druhů inteligence je spousta. Například nemám moc tu inteligenci, co je potřeba ve škole, ta se soustřeďuje jen na pár druhů a hlavně na píli... Mám spíš takovou... teoretickou inteligenci, nebo jak to říct. Mám rád filosofii, i když ji moc s ostatními nesdílím, mám ji dost osobitou. Občas jsem mírně cholerik, ale, přiznejme si to, každý se někdy naštvě. Moc ale nejsem. Ale nikdy! bych neublížil opačnému pohlaví (,teda, francouzštinářce možná jo). Vzhled: Jednoduše, žádný krasavec nejsem. Detaily: Nejsem tlustý ani hubený, něco mezi, mám hnědé vlasy, které se pořád kudrnatí a nejdou učesat, aniž by to vypadalo divně. Takže to pořád vypadá divně. Mám modro-šedo-hnědé oči a kůži mám celkem dost bledou (mám totiž od narození vysokou hladinu billirubinu v krvi, což mi taky způsobuje časté bolení hlavy, břicha a očí, taky nemám rád přílišné světlo, nejradši mám šero). Taky občas nosím brýle (vpodstatě jen ve škole a doma), abych viděl na tabuli nebo titulky u DVDček (nesnáším totiž dabing, originál je vždycky nejlepší, jediná výjimka je možná Červený Trpaslík). No, už asi ten hodně zestručnělý popis ukončím.
(PS: Ty rubriky tolik neplatí, proto nejsou až tak zvírazněné. Tak nějak se to prolíná, lépe se mi píše ve volném navazování). Kontakt - Pošta na supergames - vojife1 @ seznam.cz Edit: To, že v ženské skolečnosti se necítím dobře, jsem napsal nějak podivně. Jako, cítím se tam dobře, hlavně proto, že se většinou do společnosti moc nedostanu, ale většinou toho moc neříkám a držím se stranou, tak jsem to myslel. Taky je pro mě typické, že se chovám úplně jinak k klukům než k holkám. A zapoměl jsem - Nemám rád fotbal (, nebo mě spíš nezajímá). A jídlo: Nemám rád vařenou zeleninu, kromě brambor, a le syrovou si dám rád. Pak mám z hub rád jenom... třeba masáky nebo bedly... nemám rád hřibovité, žampiony atd. Mám hrozně rád kuřecí maso, různé směsi koření (, sám občas nějaké vyrábím), sýry, k mým oblíbeným jídlům patří - Hovězí ve vlastní šťávě (ve šťávě je navíc cibule a mouka, to to dělá, jak já tomu říkám, "mňam-omáčkou"), fondue a smažené bramborové knedlíky s vajíčkem a madelandem. =) Edit 2: Taky jsem zapoměl na délku vlasů - vlasy mám tak nějak středně dlouhé, když je natáhnu, sahají asitak k puse. Taky jsem abstinent a nekuřák, cigarety naprosto nenávidím, ale k alkoholu, přestože nepiju (nejen kvůli věku, myslím, že nebudu ani potom), přímo odpor nemám. |
Já se jmenuju Honza, ale radši mám, když mně všichni oslovují Honzixi (je to moje přezdívka). Je mi 13 let. Bydlím v Středočeským kraji, poblíž Berouna. Jsem heterosexuál (to znamená, že jsem na holky). Nosím občas brýle na dálku. Vlasy černé. Chodím na základní školu. Umím česky a pokročile anglicky. Mám rád vodní a zimní sporty, počítač, televizi (i když ji mám i v počitači ), Travian, SuperGames, komedie... Taky mám rád fotbal, ale jenom v televizi nebo ve hře. K jídlu nejradši: špagety, palačinky, mandarinkový kompoty, hranolky, hamburgery, pomeranče... Povaha: Milý, hodný, obvykle beztarostný, humorný, aktivní, ukecaný... Kontakty na mě: Email: h.babka@seznam.cz Toť vše co asi můžu říct. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4805 sekund |