Mhaja> Flashovky jsem bez znalosti programování nedělal, jen v tom Baltazaru to ještě skoro nebylo programování (i když bylo, ale pořád dost jednoduché pro inteligentní dítě ), takže neporadím, snaž se to najít, Warlord zmiňoval Game Factory 2. |

Vlasec:diky a nevies kde ho mozem stiahnut?hocico s cim si zacinal bez znlosti programovania. |
Ještě Baltík ;D (to vzniklo z Baltazara, ten už je přežitek, holt jsou tu někteří moc staří ))
//to jen taková malá vsuvka |
Mhaja> já si pamatuju, že jsem kdysi tvořil hru v SGP Baltazaru, to bylo takové programování pro děti ostatně programovat jsem začal tak v devíti v Basicu Ale pokud chceš opravdu dělat hry, tak si najdi něco, kde se používá programování, i kdyby jen zjednodušené (třeba ta hračka, co ji doporučil Warlord) ... Jinak jsem zkoušel Flash a v tom se dá animovat bez programování, programování je potřeba až když chceš přidat nějaké ovládání a vytvořit hru ... Kakashi> zapojit se může každý, pokud má k tomuto tématu co říct nebo na co se zeptat |

Kakashi ako si to myslel?ako do debaty?ved jasne ze hej preto je tu toto forum predsa |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5126 sekund |