a v jakym programu to chcete udělat? já umim docela slušně ve Flashi |
Ok, takže jaká to bude knížka? O čem je? Pro češtinu i angličtinu jsem pro. Ale další jazyky by se mi dělat nechtělo. Tobě ano? Já myslím, že to smysl má. Jen to bude obtížnější a na delší práci. |
Pokud se fakt do toho Karla pustím, tak to bude logická hra, příběh podle jedné knížky ... Hra bude mít dvě základní jazykové mutace, češtinu a angličtinu, možnost dalších mutací nevylučuji, pokud hra zaujme lidi a někdo se nabídne Pro začátek asi zkusím demo, pokud je omezeno pouze časem, případně možností vydání (prostě pokud se v tom dá dělat celkem všechno po dobu jednoho měsíce, tak za měsíc bych snad měl poznat, zda se mi to hodí nebo ne). Nevím, nakolik má smysl snažit se na dálku o spolupráci na jednom programu, smysl tohoto tématu vidím spíše ve výměnách zkušeností a odkazů na zajímavé tutorialy (asi budou převážně v angličtině). Leda by se mi hodil schopný grafik, pokud se tady nějaký najde |
Já jdu do toho s tebou Vlasci. Taky bych to docela rád otestoval. Sice načerno, tak jako ty, ale peněz si vážím a nebudu platit za něco, co mi bude tak trošičku na nic. Nevíš, kde by se Adobe Flash dal stáhnout zdarma? Jinak mám ještě jednu otázku, už tak trochu blíže k té hře: jaký bude mít ta hra "žánr"? Já jen, že bych zkoušel nějaké ty děje, očem hra bude a tak podobně. |
Jak k tomu došlo, že se chci učit Flash: Přemýšlím nad tím, jaké téma bakalářské práce si vybrat (můžu si něco vymyslet). Zatím mě napadají dvě věci: - Java program do mobilu na ukládání textů (např. slov písní) s tím, že bude možnost odesílat (i hromadně) přes BT, vyhledávat stylem jako v T9 apod. - Hra nejen pro mladé programátory: Robot Karel. Původně jsem uvažoval o C++, ale Flash je poslední dobou dost oblíbený a jeho možnosti nejsou rozhodně špatné a hlavně, hra v prohlížeči se pravděpodobně dostane ke spoustě lidí, když ji například nahraju na Kongregate. Jako nejpravděpodobnější možnost vidím využití aplikace Adobe Flash, která je dost drahá, takže ji asi nejdřív otestuju načerno, než zjistím, zda to má nebo nemá smysl. |
Na SuperGames se hry převážně hrají, všiml jsem si ale i zájmu o tvorbu her ve Flashi. Sám ve Flashi neumím, ale mám v úmyslu se to učit, pokud se tady nachází někdo další s podobným úmyslem, případně někdo, kdo ve Flashi umí programovat, je zde vítán.
Do tohoto fóra nepatří: - žádné Game Makery a programy, které umožňují tvorbu her bez programování, obvykle programátora omezují a tedy jsou neperspektivní - návrhy, jaké hry by se měly vytvořit, ledaže by návrhy byly hodně propracované včetně ukázek grafiky - cokoli, co se mi nebude líbit, coby autor tématu si vyhrazuji právo na cenzuru. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7153 sekund |