hle potřebuju češtinu do Adobe Flash cs3 professional né pro sebe ale pro mého mladšího bratrance. Moc bych to pro něj potřeboval. dyštak mi sem prosim dejte náký odkaz na tu stránku. pardon že to píšu sem ale nwm to jakýho topicu jinýho to mam napsat |
Co jsem viděl a co mi říkal kamarád, tak ActionScript, který se používá ve Flashi jako programovací jazyk, se dost podobá Javascriptu ... Tipuju, že kód většiny flashových her vypadá pěkně prasácky |
V pohodě, příspěvky za sebou nijak nevadí ... na www.flash.cz se každopádně podívám. Je mi jasné, že i když programovat vcelku umím, první věc, kterou ve flashi udělám, nebude kultovní hra Neboj, z takové naivity jsem už vyrostl |
zatim bych udělal nějakou jednoduchou skákačku nebo tak něco omlouvám se za tolik příspěvků za sebou |
ale jak říkám rád pomohu...ale osobně bych nejdříve udělal lehčí hru a kdyby se povedla tak teprve potom bych udělal něco většího |
tky sem si to myslel... já sem myslel že chcete uělat nějakou adventuru já spíše dělam animace a v dělaní her sem mírně pokročilý ale i tak já nejsem moc dobrý na vysvětlování jestli chcete ode mě klidně a nebo si něco můžete také přečíst na www.flash.cz tam sou i videotutoriali i normální vám doporučuji vzít to pěkně od začátku |
Vlasec aha. no to ja jsem uvazoval o podobne hre jako je Sin mark, nebo Barbarian Onslaught. |
SHadoWz> super, rád si nechám poradit hlavně jak začít a podobně. tR.y> No ... knížka je právě o robotu Karlovi a není to děj jako spíš fakt taková hra, jen na papíře. Jmenuje se to Martina si hraje s počítačem (107 programů pro robota Karla). Jak jsem psal, má to být programátorská hra. Co se týká jazyka, nebudu udržovat dvě různé verze úplně zvlášť, takže musím nějak řešit podporu více jazyků a když už to člověk nějak řeší, tak je jedno, kolik. Stačí pár lidem říct o překlad a můžu mít hru ve spoustě jazykových mutací s možností výběru při startu. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5235 sekund |