PLS napisal by mi niekto do spravy programy v ktorych sa daju robit hry?Alebo animacie?okrem pivota a game makeru PLS ale bez znalosti programovania PLS |
to se mi stalo u cs3, pak mě to naštvalo tak sem si to crracnul. btw>nemohli byste něco udělat s Fir36e ? já nwm co sem mu udělal ale furt opruzuje. Na každym tématu něco. Když napíšu že je to pro bratrance tak to asi pro sebe nechci ne ? |
Warlord> No, ten název je zavádějící, ty vlastně programuješ. Třebaže jde o pouhé nastavování událostí a je to vše klikací, je to způsob programování, i když dost zjednodušený. Uživatelské rozhraní se i v klasickém programování dělá přes události (i když se tam píše kód). Já osobně mám raději volnost v tom, že můžu vše naprogramovat jak uznám za vhodné. Já bych se s tímto programem nespokojil, protože by mi sebral to jediné, co mne na tvorbě her láká - možnost naprogramovat si vše úplně jak uznám za vhodné. Každopádně ale píšeš do správného tématu |
Fir36e> klidně nahoď video Jinak k Adobe Flashi: Chtěl jsem být slušný chlapec a jít na vše legální cestou. Když mi to po pěti minutách vyplňování formuláře podruhé napsalo u registrační obrazovky chybu aniž by jí to popsalo (jen mi to začervenilo e-mail, tak to fakt nevím, proč), tak jsem se na to vykašlal. Pak jsem to zkoušel hledat přes google, zda ta trial verze není někde jinde ke stažení. Zase nic, všude to zase odkazovalo na stránky adobe.com. Na uložto jsem to pak našel za hned a tak si tahám Adobe Flash CS4 ... a snad to nabídne trial verzi nebo najdu způsob, jak to cracknout. Opět se ukázalo, že se nevyplácí být slušný. Aneb, nikdy nevěř velké softwarové firmě. |
21. Warlord> my nedelame v tomhle programku. My budem delat ve Flashy. Navic, je ta hra zabavna? Ja jen, ze chcem udelat hru ktera nekoho pobavi. Ale me celkem pobavilo jak se tam snazis chytit ten ctverecek na zvetseni "y"(výšky). |
když tak toto je základ mého animování celkem jednoduché(je to i ve formě hry) animujete tam různá hejblata atd =) http://www.youtube.com/watch?v=5fR5d33ReI4&feature=channel_page |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3814 sekund |