podla mňa je gothic 4 Arcania najlachšia ja som ju prešiel za 3 dni gothic 3 som prešiel za tyžden gothic 2 za pät dni gothic 1 za 8 dni a všetky som prešiel bez cheatov a bez navodu dokopi som ich prešiel za 23 dni všetky gothici mam rad su to moje najoblubenejšie hry |
já si myslím že v gothicu je zbytečný používat cheaty když jste potom už silní tak z toho máte mnohem větší radost než kdybyste tam zadali cheat na sílu a podobně |
Ja taky, za 16 stovek mi nestála je strasne kratka,fakt na nic daleko mene nenasel sem capka co prodava sipky,jen sipy,fakt na nic |
Když už je tu rozhovor o Gothicu I,II a III tak sem rovnou zavedu i Gothic IV Arcania já sem si tuhle hru koupil a 2x sem jí dohrál a čekla sem odní rozhodně víc. Rozhodně dávám velkej + za grafiku ta se povedla. Dobře udělali i vylepšování postavy pěkný a přehledný menu na to máte. Hra se dá dohrát i více způsoby ale neni jich tak moc jako předešlích dílech. Jinak tam skoro nic neni napříkald když naženete na sebe příšery a bojíte se že vás zabijou a naženete je doměsta aby vám tam ldi pomohli leda na vás ser.. a koukaj se dál co dělat ani příšery na ně neutočí. Nemůžete zabíjet normální lidi. Skoro žádný úkoly kde vám bude moct někdo pomoct. Málo zbraní a brnění oproti předešlích dílu. Já teda doporučuju spíš koupit hru Fable III no ale pokud ste prostě hráč kterej miluje jenom Gothic tak si ho kupte ... |
Dohrál jsem Gothic III!Teda řeknu vám ten konec je na ho....... Řikaj že sou 3 rozdílný konce , to kecaj!Liší se to v jednom obrázku v záverečnim intru a ještě se to liší v tom co uděláš s Adanásovejma artefaktama jinak nic.Stimhle mě teda naštvali ale jinak mám stoho dobrej pocit |
Hej kde ho můžu stáhnout? ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• pls dejte odkaz ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• |
Temnotal-ten Innosův hněv nei nejlepší ve hře je to jenom jelepší obouruční meč jinak nejlepší je zlobří řemdich |
já o Arcánii vím že byla 4x přeměněná název a že to bude mít mrtě grafiku jo a máš pravdu Už zo nebudo Gothic jak ho známe teď to bude něco uplně jinýho ale hodně dobrýho jinak nebbudo to mít smysl žádný pokračování z gothic 3 do 4 ale jen tak se objevíš na ostrově jako pastevec !! XD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2759 sekund |