Co si myslíte o Acanii(gothic 4)?Já si myslím že to bude naprd nevim třeba ne ale vim jedno že Arcanie už nebude gothic |
kdo chce poradit s ukoly nebo kde jsou schované truhly tak běžte na http://www.gothicz.net/gothic-3/navod/ máte tam vše o gothic 1 2 3 a informace o budoucím dílu Gothic Arcania a také u všeho zajímavosti |
tjn to gothic3 je podstatně o dost těžší než předchozí díly bych řekl mimochodem co myslíte že bude lepší nástupce gothicu3 - gothic4 nebo risen |
jo uz mam na pocitaci doma i gothic III je to dobry ale nevim jak vam ale me se vic libi gothic I-II protoze ta trojka je takova strasne jina nej predchozi dili ale jiank je super |
no tak sem začal odznova a už mám osvobozenej cape dun , Ardey ,Gothu a Monteru a už se mi podařilo vymlátit ty orky před Vengardem ted sem v chrámovym pálaci ve Vengardu kdo by chtěl s čimkoli poradit čeština ůkoly atd vím o gothic vše sem do gothicu fanatik jo a mimochodem mám rank 32 meč bastard ritířskej štít a zbroj rebela Adanosův prsten (získáte ho když zabijete démona Gothy)a jinak amulet hašhišina a pochopitelně za rebely jo a ty fámy že GOTHIC 3 NENAVAZUJE NA GOTHIC 2 SOU BLBOSTI na konci g2 jedete tou lodí a zabijete toho draka a objeví se tam xard a zradí vás kdyby ste měli ten rozšířenej tak nastoupí do tý lodi a odjede do Myrtany TAKŽE NECHÁPU CO BY NA TOM NEMĚLO NAVAZOVAT jo a vy hovada s cheatama se nedivim že vás to potom nebaví souhlasim s Vlasec ..kom13.. jo a u gothic 3 vím kde jsou zapomenuté truhly a i tajemné , pokladnice , masivní a ještě spoustu věcí v těch zapomenutých nacházíte věci pro bojovníky 24 jich je v Myrtaně 10 jich je v Nordmaru a a 14 jich je ve Varantu tajemné truhly tam najdete věci pro mágy masivní truhly jsou tam velice hodnotné věci a svitky které koupíte jen od xarda jako třeba vyvolat golema armáda temnot atd.. pokladnice to ani snad nemusím popisovat je tam zhruba 1000 zlata a třeba zlatý nuget nebo ingot magické rudy jo a v těch zapomenutých nacházíte štíty atd. ale když najdete tu 48 najdete v ní ten nejlepší meč ve hře innosův hněv jinak tam najdete meče které nekoupíte ani si je neukováte ALE POZOR některén z nich jsou velice dobře hlídány ty věci nacházíte nezávisle na sobě čím víc truhel už ste otevřeli tím lepší věci budete dostávat kdo chce znát polohy všech truhle pm me no napsal sem tu toho dost neboli všechno co sem chtěl takže kdo by cokoli potřeboval tak do soukromé pošty nebo sem :-] |
No už sem měl zabít xarda v gothic 3 a najednou se muj kompl rozhodne že nebude fungovat takže sem musel formátvat a odztnova už se mi to hrát nechtělo |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3457 sekund |