ale v ty 1 sem se nemohl dostak k tem fanatykum tim myslim ke spacum presvecil sem ty 4 baly a ten cor blabla me tam nepustil xD |
No FABL neznám ale takoví vymoženosti sou přece blbý.. Třeba to míření...ve skutečnosti bys měl mířítko?? ale to je jedno..někomu to sedne...někomu ne.. |
me se na trojice libi jak maz to mireni lukem v jeskinich sou obcas nejaky draci a podobne ale jak mluvis o ty 4 tak mi to trosku pripomina hru FABL |
Jak myslíš ale kdybys hrál I i II a pak vyskoušel III tak ti ta III bude připadat dost blbá...Ale má dobrou muziku..Já sem dohrál I i II ale III ne protože mě nebaví... už se těšim na IV - prej tam máš bejt malí dítě a prožít nějaký dobrodružství má to bejt jako doba než tě hoděj do Bariery takže to je doba před Gothicem I... |
I tu sem hral a dohral mel sem nak 32 uroven II tu sem nehral a III me pride dobra |
No asi takhle - Gothic I.má nejhezčí děj ze všech tří to bezesporu.. Gothic II. Má dobré vymoženosti a efektivnější cheatování Gothic III. mi připadá jako naprostá náhraška protože se vůbec nepodobá a nenalazuje na předchozí díly...Gothic III. je nuda..Chvilkama zabaví a chvilkama to vypínám.. Co myslíte vy?? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3177 sekund |