Zapomenuté heslo

Gothic I-II-III

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
17.
rara01 [profi hráč]
14:05 | 12.února 2009
Tak Gothic mě moc nechytl, ale když to slyším, ikdyž se bojim () těch příšer, tak si du zahrát
16.
Vlasec [VIP člen]
14:03 | 12.února 2009
Myslím, že u jedničky a dvojky se bojuje tak, že na své oběti držíte levé tlačítko a mlátíte pomocí A, D zleva nebo zprava, teď ještě nevím, zda W je silový úder shora, už si to moc nepamatuju.

Podobně s myší a WSAD se dělá spousta věcí, jako otvírání truhlic a dveří ...
15.
rara01 [profi hráč]
14:01 | 12.února 2009
cz-xXx-cz: Ale u dvojky.
14.
13:47 | 12.února 2009
rara myslim ze u 1 musis drzet mezernik a pravy tlacitko na misi nebo levy
13.
Vlasec [VIP člen]
4:12 | 12.února 2009
Můj tip - hrajte Gothic bez cheatů a bude to o moc zajímavější Když musíte o své přežití bojovat, je to úplně jiná hra než když jste nesmrtelní a jen mlátíte jednu potvoru za druhou pro své potěšení.

Snad jen ten bohatého šamana Rockefellera bych si nechal líbit Obzvlášť takový lektvar rychlosti dokáže dost zpříjemnit hru, přesuny jsou o dost rychlejší.
12.
rara01 [profi hráč]
20:31 | 11.února 2009
A jak se bojuje?
11.
19:31 | 11.února 2009
Tady máte nějaké cheaty které fungují na Gothic I i II
Nejprve ve hře stiskněte N nebo V nebo K teď nevím..Následně napište Marvin - Stiskněte escape a následně F2 - Do konzole pište

Cheat God - Nesmrtelnost
Cheat Full - uzdravení
insert Udshaman_Rockefeller - Objeví se skřetí šaman kterého když zabijete tak u sebe má spusty lektvarů..a užitečných věcí..
Kill - Zabije člověka či stvoření co máte označené (hodí se i na předešlí cheat)
Insert Innos_Zorn - Meč jménem "innosův hněv" nosí ho Gomez a po Uzrielu je to nejlepší zbraň ve hře....

Tip - Cheatujte si nesmrtelnost a nacheatujte si Udshamany které hned označte a napište do konzole "Kill" - Lektvary jsou fakt super..
10.
Vlasec [VIP člen]
3:30 | 11.února 2009
Trojku bych si někdy zahrál. Jedničku a dvojku jsem projel v prváku, trojka tehdy ještě nebyla. Na trojku můj notebook nestačí, nedosahuji ani minimálních požadavků Takže možná někdy později, až budu moct trochu zapařit na bráchově stolním nebo až si seženu výkonnější notebook.

Hra se mi moc líbila hned v několika ohledech. Potvory měly různé způsoby chování a míru agresivity (třeba napadený vlk přivolal celou smečku), nárust schopností nebyl (obzvlášť ve dvojce) moc prudký a i na vyšší úrovni vás mohla odrovnat smečka vlků. Zajímavý byl i způsob boje, obzvlášť u meče se mi líbilo, že se dá sekat zleva doprava nebo naopak, vykrývat ...

Celkově opravdu dobré RPG v kontrastu ke hrám, kde zabíjíte potvory na jednom území furt dokola, abyste byli na co nejvyšším levelu, hrám, kde když se vrátíte na území, které jste vyčistili o deset levelů dřív, tak mlátíte potvory jednou ranou a hrozně se u toho nudíte ... tady, když vyčistíte les nebo orčí vesnici, tak do další epizody vám další oběti prostě nepřibudou (aspoň ne v 1 a 2).
9.
21:39 | 10.února 2009
mna to celkom bavilo ale nedohral som ani jednu cast
8.
rara01 [profi hráč]
21:22 | 8.února 2009
Já nemůžu udělat ani začátek 2 tam nevím ani jak se útočí, nebo co říct těm strážcům u hradu, nebo jak získat zbraně
Zobrazeno 31-40 z 47 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Září 2026
PoÚtStČtSoNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4789 sekund