gothic je moc moc mo lehka hra hral sem ji par dni bez cheatu a dohral pak sme ji hral hodinu s cheatma a taky dohral spoustu misi tam nemusite vubec delat |
gothic 1 i ě sem dohral oba dobry 3 sem nedohral protoze mi nesla hral sem ji u bratrance a jeto dobry |
bavilo mě to mám všechny díly hej piškot Alexi já ti dal trojku gothica takže jí nemáš ty máš jenom 1 2 tak nekecej. Nic ve zlim |
hej potrebuju cestinu go 2 poradite mi stranku prohledaval sem toho hodne a nic |
Ovládání hry : Pohyb šipky Vytáhnout poslední vytaženou zbraň - mezerník Přepínání zbraní - číslice Inventář - Tab Přepínání částí v inventáři - šipky do stran útok - vytáhněte zbraň,označte protivníka a levý ctrl držte a útočte šipky. To je nejzákladnější manipulace. DODATEK K CHEATUM - Goto pos - přenese do vězení starého tábora Cesta do Sektovního Tábora - Ve starém táboře vyjděte zadní branou a jak vyjdete uvidíte řeku - přejděte most (jsou tam ještěrky jestli ste je eště nezabily) Jděte proti proudu.Z kopce dolů je tam stráž u brány. V případě dotazů mi napište soukromou zprávu mám všechny 3.Gothici i všechny cheaty na I i II. a některé i na III. O Gothicu toho vím dost.. |
jo vlasec ma pravdu to ovladani ktry sem psal ja je asi od uplne jiny hry |
Tak, chtěl jsem ty cheaty skusit, ale vůbec mi nejdou tam dát . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3638 sekund |