K jakých chceš. Stačí pouze napsat komentář k nějaký hře a jít na tuto rubryku a napsat jsem komentář:Měl by vypadat nějak takhle: http://www.supergames.cz/skullkid/1680/ Komentář číslo 8. Nebo: Hra:Skullkid Komentář číslo 8 |
no ano.to viem.ale mám tu nejasnosť.Kua ´kým hrám majú byť komenty? |
No filipko,ale bacha né zase že někdo napíše Super hra a dejte mi 10 plusek.Takhle ne..Jo a u tý hry kam napíšet koment musí být jenom 1 koment.Nebo číslo toho komentáře né že napíšete hra XXX a tam bude 10 komentářů a vybírejte si |
a hlavne ide o to oživiť staré SG kde každý drel na komentoch.Myslím,že som z mála tých ktorý drú na komentoch . |
Kdyby bylo co ?Hry?...Her v poslední době je hodně a věřím že dnes možná bude další |
Kvalitní komentáře by měl psát každý,ale jak asi vidíš píše je jenom někdo!..Málo kdo v dnešní době napíše pořádný komentář a že zrovna ty mluvíš o kvalitních komentářích když nic nepíšeš |
Já vím,ale menší motivace je povzbudí!Udivuje mě že to říkáš ty!Kvalitní komenátře kde ? |
omg psat spravne komenty ma (teda mel by) psat kazdy user ... kazdy |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5254 sekund |