Mě to nevadí, jen říkám co si myslím, a na mé názory nemusíš brát zřetel. |
sorry jestli tě nějak urážím Ukrute tak ´to sem nebudu psat no! budu jen hodnotit |
Mě to vůbec nepřekvapuje. I když jsou porota... Obvykle se ale porota do soutěže (pokud se tomu tak dá říkat) nezapojuje. |
Tak trochu jsem čekala, že sem budou dávat svoje komentáře Slipknot a filipko...já vám snad vidím až do žaludku.. |
Jak chceš. Jen se mi zdá zbytečné zakládat kvůli tomu téma. Když bude mít někdo dobré komentáře určitě si ho někdo všimne i bez tohohle téma. Mě si také všiml, tuším, že to byl Fire, když byl ještě profi. Nebo Jakub, kvůli komentářům mám ještě zprávu. |
http://www.supergames.cz/blosics-2/1553/?komentar_byl_vlozen Komentář. srry zapoměl jsem číslo ale je to hned ten no prostě ten ode mě! |
Jo a ještě potřebuješ kredit abys napsals komentář.Kdyby nebyl kredit nebyli by ani nekvalitní komentáře ani kvalitní takže to máš jedno ..Na SG se píšou ty nejlepší komentáře co jsem viděl.Na každým webu píšou lidi komentáře Superhra. To je fakt mazec Blbost WAW to je fakt super hra já ji celou udělal haluz a podobné nesmysli. Tady píšou někteří dost kvalitní komentáře a určitě jsme zato rádi .. |
Já kredity nepotřebuji klidně mi je strhněte ale pár mi jich nechte aby to nevypadalo blbě ..Za kvalitní komentář většinou dostaneš +,když se ti líbí tak ano.Znám pár lidí kteří jedou po kreditech,ale na co je??Jen na to aby mohls založit téma na forum nebo abys mohls nahrát avatar!VIP bych chtěl být a kdo taky ne že? ,ale nechces zase být VIP tak moc.VIP má spoustu výhod.Jinak toto téma jsem nezaložil abyste psali komentáře pro mě!Založil jsem je aby tady někdo dával komentáře a když se chce stát profi tady má velkou šanci se jim stát protože dá osobje a osvích komentářích znát .Toš vše |
FILIPKAM (15) > Tak to jsi mě dostal. Přestal jsem psát kvalitní komentáře? Moment. Prostě jen píšu své zhodnocení, víc psát nemusím, protože "o čem to je, ovládání atd." obvykle napsal někdo předemnou. K tomu, že nepíšu komentáře je jediný důvod. Nenašel jsem hru, ke které bych mohl napsat komentář. + Nebyl jsem tak aktivní, to znamená, že jsem neměl čas. Profi hráč být nemusím. Je to jen funkce, kterou nepotřebuji. Abych se zapojoval do diskuzí a psal komentáře, pro mě dobré, pro tebe ne, opravdu profi být nemusím. Je jasně vidět, že ti jde o kredity. A hodně toužíš po tom, být VIP. Kvůli tomu asi zakládáš tato témata, která stejně nic neřeší. A akorát podporují ty, kteří si myslí, že když napíšou dobrý komentář musí za něj dostat plus... Toť moje vyjádření. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3625 sekund |