Vzhledem k tomu že se v poslední době na supergames nepíší téměř žádné kvalitní komentáře tak jsem se rozhodl zavést toto téma.V poslední době nás opustilo mnoho VIP hráčů.A tehdy se psaní kvalitních komentářů snížilo zhruba o 25%.Také nás opustili mnozí hráči supergames.To se psaní kvalitních komentářů znížilo o 10%.A také nás opustili nebo jim byla odebrána hodnost a to jsou profi hráči!.Profi hráč je od toho aby psal kvalitní komentáře jinak mu bude odebrána hodnost a tudiš bude už jen normální hráč.A když nás opustili i mnozí profi (nebo jim byla odebrána hodnost) tak psaní kvalitních komentářů kleslo téměř o 34% a možná to bylo i víc (Tydle výpočty jsou jenom odhad,ale měli by představovat skutečnost).V poslední době i moderátoři přestaly psát kvalitní komentáře to se zase snížilo o5%,protože moderátoru je málo.Ale pak martin(admin) dlouho nepřidával žadné hry tak mnozí přestaly psá komentáře a také nás opustily To bylo snížen asi o 17%To máme snížení 91% a to si myslím že kvalitních komentářů se píše ještě mín odhadem tak 4-5 lidí.Proto jsem zavedl toto!!!!. Každý hráč co napíše komentář ke hře tak jsem napíše jméno hry a číslo komentáře!Nejlepší by bylo aby to byl link.. Když sem dáte jméno hry u které máte komentář tak o vašem komentáři budou vědět.Tudiš máte šanci že dostanete mnoho +. Chcete se stát profi? Jestli se chcete stát profi tak toto je vaše příležitost .Když jsem dáte jména her,kde jsou kvalitní komentáře bude u vás martin(admin) vědět ..A budeme o tobě vědět i my ..Navíc bude porota co každému komentáři dá +...O porotě budu ještě mluvit. Nemáš kredity na avater? Jestli ještě nemáš kredity na avatar (nahrání obrázků) tak to je také tvoje příležitost.Napiš kvalitní komentář a dostaneš +..A zato také kredity.. Porota Porota budou hodní kluci (-_-)Takže nebudeme tak přisní a budeme dávat + většině lidem co jsem napíšou,ale aby to bylo aspoň trochu kvalitní komentář ...V porotě budou jen 3 lidé,ale může jich být víc když se mi ozveš . Členové poroty FILIPKAM (Profi hráč) Slipknot (Profi hráč) filipko1807 ------------------------------------------------------- Doufám že se do tohoto zapojí co nejvíce lidí.A bude víc kvalitních komentářů ... Komentáře za které budete moci dostat + budou muset být starší jak 19.8.2010 15:10 |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3244 sekund |