Zapomenuté heslo

Komentářové hodnocení.

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
21.
23:23 | 19.srpna 2010
Hmm já někde píšu i rady dávám videa.Osobje to vím že to hudba je nesmysl,ale co napíšu to má někdo něco proti?!!..To je moje věc co píšu do komentářů .Když někdo napíše dok omentářu to je dobrá hra a dostane za to +,to je ne férr.V posledních komentářích mám i rady.A budu se toho držet.Ted jsem tvořil video o jedný hře ještě ho hodim na youtub.Pak napíšu komentář.Jeto hra která je hodně těžká a mnozí neudělali ani 2 kola.Já sám sem jich také moc neudělal myslim jne 12 ....Sto mezer tam určitě nemám mezery dělám jen aby to mělo nějakou štávu a vypadal oto hezky!
20.
k.ik.a. [VIP člen]
23:01 | 19.srpna 2010
Filipkam> Někdy není potřeba toho psát kýble, jen třeba má nějakou připomínku Btw. podle mě Fir píše kvalitnější komentáře než ty protože tam píše svoje pocity ze hry a ne jako ty styl "Grafika, Hudba, plusy, mínusy.. " nebo co všechno tam píšeš, to umí napsat každej blbec a ještě 100 mezer aby komentář vypadal dlouze
19.
22:47 | 19.srpna 2010
Fir36e:Já to dělám stejně jak ty.Jinak ty moc kvalitní koemntáře nepíšeš jen málo kdy.Asi kdyžmáš dobrou náladu co ?
18.
20:22 | 19.srpna 2010
..komentáře nekvalitní a já dám -,když jse mi docela líbí dám také - .Když jsou dokonalé dám +..
Aha.. To aby se člověk bál psát komenty.
Dokonalé rovná se co?
17.
20:21 | 19.srpna 2010
no to nie je možné.drem a nepošle sa to.
16.
k.ik.a. [VIP člen]
20:18 | 19.srpna 2010
Jejky, udělalo se mi šoufl.. já bych se mohla hambou propadnout když bych sem dala svůj komentář za účelem plusu... řekla bych, že sem to budou dávat fakt jen hamouni po kreditech a funkci.. no ale je jich celkem dost...
Nevím jestli si to uvědomujete, ale jen malá část si čte forum, převážně jen ti, co kvalitní komentáře píšou a nebo je nepíšou vůbec.. zbytek sem chodí jen hrát hry a psát k nim komentáře dle svého uvážení a pokud vám k tomu mohu ještě něco říct, prvně se podívejte na ostatní weby s hrama jak vypadá jejich stav s komentářemi a pak až tady.. protože můžu s klidem říct, že tady jsou komentáře fakt slušný a téměř u každé hry je aspon jeden kvalitní
15.
18:49 | 19.srpna 2010
Proč tady píše že kvalitní komentář je samozdřejmost!Ano já to vím,ale to říkejte těm co píšou to je super hra atd!Ukrut ty jseš jasný přípat toho o čem jsem mluvil.Přestals psat kvalitní komentáře.Počkat ty je už vlastně nepíšeš žádné.Nechci tě strašit,ale řekl bych že za chvíli stratíš hodnost profi a bude stebe zase user ..Takhle končí hodně lidí.Pro nováčky má kredit velký význam ještě nemají avatar a každé + potěší Nebo snad ne?potěší tě mínus??...No já nevím jak vy,ale já se o to aspoň pokusím.Kdo ví třeba díky tomudle bude někdo profi a získá nový smysl pobytu na supergames ..Doufám že jich bude hodně,ale nedávám si moc velké šance.Ale byl bych rád kdyby aspoň 3-4 nový useři začali psát kvalitní komentáře!
14.
Ukrut [VIP člen]
18:32 | 19.srpna 2010
No, nejsem pro, ale ni ne proti. Řekl bych, že kvalitní komentáře jsou samozřejmostí a nějaký plus/mínus bych vůbec neřešil. Přece jen kredity ztratily význam a nemá tedy smysl plusovat každý komentář. Takže z toho plyne, že nějaské "povzbuzování" vlastně nemá smysl.
13.
18:30 | 19.srpna 2010
Pardon když se mi ten komentář hodně líbí nedávám nic ..Protože to je propagace
12.
18:29 | 19.srpna 2010
Když někde uvidim například na chatu že tam někfo propaguje své hry že tam dává jména her a říká mám tam dobrý koemntář tak mi dejte +.Nebo jen když tam dá nějaký link na nějakou hru a napíše jeto dobrá hra a dal jsem tam aji komontář.Většinou jsou ty komentáře nekvalitní a já dám -,když jse mi docela líbí dám také - .Když jsou dokonalé dám +.Proč dávám mínus?Protože chat není na propagaci,ale na chatování zlidmi !Vtéto rubryce můžete propagovat své komenty ..A ke všemu dostanete +..(Možná )
Zobrazeno 71-80 z 91 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
9
Profily
8
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.7254 sekund