Filipko myslím si že si na dobré cestě stát se profi ,ale ještě by to chtělo zlepšit své komentáře. |
Filipko myslím si že si na dobré cestě stát se profi ,ale ještě by to chtělo zlepšit své komentáře. |
filipko107 velice dobré video,ale potřeboval bys ty komentáře zlepšit když napíšeš Hudba:Je dobrá Tak takhle to neiš vynechej si řádek Hudba hudba se mi ve hře velice líbila OK? |
filipko<Já ti hodnotím + protože mě také toto video připadá dobráé a hudba také nemá chybu vse co já si myslím k téhle hře si myslíš i ty takže +. |
hra:I love death komentár:82 prepáčte ale viac sa už napísať k animáciam nedá.Vážne to bolo ku animácii moje maximum. |
Todle nemá funkci aby tady psali lidé každý den desítky komentářů a by za ně dostaly +.Todlee je rubryka když jse někdo chce stát profo tak at káže své komenty at o něm víme!Také když ještě někdo nemá avatar a chce ho mít,ale tlačího kredit tudiš ho má málo tak napíše koment my mu pomůžeme tím že mu dáme + aby ten avatar měl brzo e nemusel čekat ..A možná se stane někdy profi. Vím že když půjdu na jiný web z hrama že tam komentáře budou samé ptákoviny.Tady píšou někteří kvalitní koemntáře,ale her je čm dál tím více...3 lidi to z kvalitními komentáři nestihnout tobysme musely psát 2000Komentářů a to je nadlidské možnosti! PS:Já todle nedělám pro sebe!Ale pro ostatní aby také psali kvalitní komentáře. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6056 sekund |