filipko:Rada pro tebe když píšeš jak se ta hra jemnuje tak but skopíruj link kde ta hra je link je to WWW.... a vlož ho sem.Nebo zkopíruj přesný název té hry..Když jsem si zkopíroval tuj název u jedné hry nenašlo mi to nic,ale pak jsem se podíval do dnes komentáře a bylo mi to jasný. PS:Já se své komentáře nedávám.Profi už jsem a kredit pro mě není významný.A to + ukomentářu sice trochu potěší,ale ať si to plusko doopravd yzasložím . |
hra:the entanched cave číslo som zabudol ale proste ten môj. toto je moj posledný koment za kredity. |
Profi hráč by měl mít kvalitní komentáře a měl by psát i na form v tom stebou souhlasím.Pravopis je velice podstatný.Když mi napsal vamka(moderátor) že mám pěkné komentáře a že bych se mohl stát profi že byse u admina přimluvila,ale že musím zlepšit pravopis a gramatiku měl jsem v komentářích docela dost bych,ale psal jsem rychle teď píšu pomale a výsledek de vidět.Jen někdy občas chybka se vloudí,ale nikdo není dokonalí . |
Celej ERROR je v tom, že na profi-hráče jsou jasně daná pravidla, a že na VIP daná přesná pravidla nejsou... Stojím za názorem, aby profi nebyl jen za komentáře, ale také za vyjadřování na fóru + trochu ten pravopis... VIP je dobře udělaná funkce, nějak podobně by se měl udělat i profi. |
A vy píšete komentáře proto, že chcete pomoct, nebo dostávat plusy a udržet si profi? Vlastně si na tuhle otázku můžu odpovědět sama, popravdě je mi z toho zle, z toho co tady poslední dobou předvádíte! Chci aby to bylo jako dřív... |
OMG todle není jakštakš porota oni jen po případě dají +!!!Noa?To nemůžou dávat komentáře?Třeba filipko má dost slušný komentáře a mohl by být dost dobrý profi! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2375 sekund |