Kvalitní koment je také dílem stylu. Já nikomu styl nebral, přišel jsem si na něj během psaní recenzí k OMSG. Ve stylu jsem pokračoval i tady. Výsledek. Každý druhý "kvalitní komentátor" má stejný postup jako já, je jich tu víc a z těch soudím, že nemají dost fantazie a chuťi experimentovat. A takový člověk nikdy nebude "kvalitní komentátor" . Profi u většiny neznamená, že je v tom člověk dobrý, ale že umí dát pár řádků dokupy. A z tohoto hlediska se mi líbí Firovy komenty víc než tvoje, FILIPKAME. Přišel si na svůj styl totiž SÁM =) |
Kika>Nemá jen za kvalitní komentář možná!!! Navíc když se někdo chce stát profi tak tady má šanci ukázat co vněm je! Po čase tu budou nové hráči kteří budo uchtít být také profi! fire>Jo,ale to má sloužit spíš k tomu když se někdo chce stát profi tak tady má příležitost ukázat všem jaké má komentáře. Nebo když někdo nemá kredity na avatar může dostat nějaké to plusko. |
Ale tak to nevím proč je tu taková organizace. Dyť dávání plusů za dobré komentáře je úplně normální věc. |
Slipknot> Tady se nikdo nehádá Co mám za problém? Mám to psát celý znovu?! Přečtěte si občas i něco jiného než " Logy komentářů"... Já vám to nechci kazit, ale všimli jste si, že sem dáváte komentáře jen ty a Filipko?? Filipkam> No ale je to na stejné brdo.. prostě máte domluvený, že kdo sem dá koment dostane plus... |
FILIPKAM to tu založil jen proto že už není tolik lidí co pišou dobré a kvalitní komentáře,prostě FILIPKAM se pokouší to trochu oživit aby se lidi zapojovali a přispívali ke hrám!Chcu tím říci že jako vlastně nemyslím že někteří co píší dobré komenty tak nemyslím že nepíšou dobré komenty ale FILIPKAM chce aby se zapojili i nově registrovaný nebo chce aby se někdo zůčasnil hodnosti profiho!Takže sem rád že to tu založil FILIPKAM a cením si toho! |
Souhlasím z slipknotem. My se tady nedomlouváme na +.Když jsem někdo dá svůj komentář může se na něj někdo podívat a dát mu +..Né že bych sem napsal jméno hry a vní komentář a navalte +!To ne! Tady si můžete propagovat komentáře.Chodí sem pár lidí takže plusko není vyloučené. |
Ej sakra budete se ještě dlouho hádat prostě tohle forum je na komentáře a ták,a vy se tu hádáte! kika co máš pořád za prolém? Já nwm co pořád ti tady vadí jestli ti to tu vadí tak si di stěžovat na bonz a né sem!PS:Jinak nic proti kika! |
Když nad tím tak přemýšlím.. nesmí se mezi sebou domlouvat, aby si někdo dával pluska a tady se to jakoby smí?! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4486 sekund |