ja myslim ze by tam meli napsat neco o ukrutovi kdyz taky pise ty noviny |
To zpravodajství je sice pěkně udělaná,ale má pár chyb.Psal bych tam více novinek.Všechno by bylo rozděleno do rubrik po dnech každý den nové a nové věci. V levo nebo v pravo by bylo 1.Července a tam by bylo všechno co se ten stalo napsané. Třeba že byli přidané nové hry vím že každý kdo chodí na SG to musí vědět ,ale i tadle maličkost se hodí.Dále bych tam psal co se přihodilo ten den dnes bych tam napsal že se vrátil opět mildrago..To tam sice už je napsané ,ale to byl jen příklad. Je tam všechno podsebou.Mělo by se to zařadit do rubrik podle dnu aby tam byla věčí přehlednost a také aby t bylo hezky upracované.Jinak ten nápis Zpravodajství SG se mi moc líbí |
Chápu. Vůbec se ti nedívím. Přece jen máš moc práce s Supergames a zpravodajství by byla práce navíc. Dobře, zatím zůstane tam, kde je. |
Já osobně jsem proti, SG novinky jsou sice super a rád bych je podpořil, ale vím jak to dopadlo s Ravenčiným magazínem... Nechtěl jsem ho dělat, protože to je práce navíc pro mě. Nakonec jsem to Ravence odsouhlasil a dopadlo to jak to dopadlo. Ravenka to po měsíci zabalila a zmizela, což mě trochu osobně naštvalo (protože jsem do toho investoval čas a jiné prostředky), proto jsem si řekl, že do žádného takového (magazín, zpravodajství, atd..) nepůjdu (nepodpořím to). Kdybych ale viděl, třeba po roce, že to má úspěch a že se na to Ti co to dělají nevykašlali a že to vypadá pěkně (www, grafika, atd.), tak bych to byl ochotný podpořit doménou (např. http://zpravodajstvi.supergames.cz ) ![]() |
Jo, to by bylo dobré. Ale chtělo by to jinou adresu. Něco jako byl magazín SG. |
ja bych mel napad a hodne lidi s tim bude asi souhlasit martine dej pls do praveho menu (prihlasovaci menu...) SG noviny a to bude ta stranka kde Vamaka a fir pisou SG noviny |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8388 sekund |