Co takhle aby se Chat sám aktualizoval? Aby se pořád neklikalo na Chat či F5 ?? |
Neřekl bych. Pokud je to hodně komentovaná hra, a někdo se na něco zeptá... Dám příklad. Tím si usnadním vysvětlování. H1 se zeptá > Jak si můžu aktivovat speciální schopnost... O1 odpoví > Když zmáčkneš U. H2 se zeptá > Jak se dostanu přes level 32? O1 odpoví > Musíš přeskočit tuhle bednu. H3 se zeptá > Jak zabít bosse v levelu 35? O1 odpoví > Musíš přeskočit tu jeho palici a jednu mu narvat do hlavy. tato 3. odpověď by nebyla možná, a co když je to jeden z hráčů, který hru jako jeden z mála udělal? |
Také by třeba bylo dobrá když u nějaké hry napíšeš 2 komentáře 3 už napsat nemůžeš automaticky se to zablokuje. Jsou hráči kteří u her píšou 4-6 komentů coš je MEGA SPAM |
kika: Protože tu byla Rave a Kobyla. Který si s těmahle lidma poradili A bylo tu víc moderátorů |
Vojife: Jo, promiň. kika: No já nevim.. Potom lidi začnou nadávat a mínusovat, víš jak všichni lačněj po kreditech |
Já bych to spíš dala na kredity když by někdo napsal tři příspěvky za sebou tak by mu to vzalo třeba 200kr. jak to dělala Rave s Kobym |
Nebo ho odstavit z psaní dokut někdo jiný nenapíše něco do toho tématu. |
Bylo by to dobrá já souhlasím, ale docela těžké udělat ... Jinak jsem pro a těch 10 minut by byl dostatečný trest. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2763 sekund |