Co takhle automat, kterej vás po 3 za sebou napsanejch příspěvků automaticky na 10 min odstavý od psaní?
Nebo třeba míň.. Ale například DavidS napíše klidně 5 příspěvků A myslim, že ani moderátory nebaví je nějak napomínat, bo dokonce trestat. Popřípadě, že by se to třeba opakovalo by to bylo na 10 min. atp.. |
No přemýšlím stále přemýšlím no hmmmm no asi NE , ale prostě bys tam byls, ale když tam být nechceš mi tě nutit nebudete a rovnou o tobě napíšeme článek ukrut odmítá rozhovor ze SG magazínem |
Děkuji. ... btw. Slavný? Že mě zná pár lidí z SG a byl by o mě článek na zpravodajství, to znamená, že bych byl slavný? |
No a? Já jsem tam jen redaktor, proč by se o mě mělo psát? Jen tehdy, když bych způsobil nějakou aféru. Nebo hádku... |
Já to zakládal sám a poslal jsem Vamakovi pozvánku a napsal jsem mu aj do pošty. Ale on to nevzal.. A zájem o to měl Ukrut, tak jsem mu řekl ať mi pošle nějakej článek.. A nový redaktor je na světě. |
Prosím Tě mlč. Já se nezlepšil, pouze se blíží konec prázdnin a nelítám po venku tak jako na začátku a v půlce prázdnin. |
No co se týče ukruta tak se hodně zlepšil..Je více aktivní a také píše aktivně na forum.Takže by tam měl být také napsaný.Ale uvažte příspěvek 496 . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2518 sekund |