Mám takovej zběsnilej nápad. Když už je těch tolik kreditů,tak by se mohli udělat takový Eventy(svátky xD)..Třeba kdo nasbírá za 10 dní,15 plusů,dostane třeba zdarma 200 kreditů.Asi nebudete souhlasit,ale to máte jedno. |
Ostatně ani já kdybych měl svůj vlastní web nedával tuto možnost modrejm.
Nic ve zlém.. ^_^ filipko: No dobře.. ![]() |
FILIPKAM > Moderátoři původně profi hráče určovali a bylo to dobré, protože jich je víc než adminů. Ale Martin to chce nechat na sobě, což se mu nedivím, protože on stanovil pravidla, tak si i nechá tuto možnost na sobě. |
Proč dávat moderátorům funkci aby mohly volit profi hráče??Martin tu sice nebívá moc, ale jak jste si mohly všimnout tak martin tu je čím dál tím více coš je velice dobré.Když budete chtít být profi tak stačí jen psát dobré komenty a martin se o vás dozví tak že buť si přečte vaše komentáře nebo vám doporučí skupinka lidí.Nejlepší by bylo kdyby doporučovali prof vip moderátoři, ale i takový doporučení od černého hráče je dobré, ale martin na to nijak nebere. |
Už jsem mu otom psal, nehodlá to změnit. Nechá to na sobě... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3869 sekund |