A já jsem dostal další nápad,Týká se to vzhledu SG.Mohlo to být tak že jaro léto podzim by bylo normální vzhle jak tento,a na vánoce v zimě by mohlo být trochu vánoční a veselé.Co vy na to? Ale ten vzhled by musel udělat sám Martin..... . |
Já myslím,že se určitě někdo objeví..A ohledně smajlíků..nevim,nevim.Nestačí nám stndartní vyjádření "XD, , , , , " apod. ?? |
hmm...Tak to tak vipadá že už nové nápady nebudou... Když už se nic nenavrhuje.. |
Smajlíci tu byly snad tísíckrát. Martin řekl, že nebudou,tak nebudou... |
Mám nápad. Neviem či to tu už bolo, ale nemohli by tu byť aj smajlíkovia? Ako napríklad na Pokec.sk keď máte aktivovaný PLUS a máte smajlíkov.. Také niečo myslím. |
Jakub07 - To o té absolutistické monarchii mi bylo hned jasné. Chápu že to vůbec není důležité.Je to jen taková blbůstka,ale myslím,že by to zvýšilo přehlednost kvality komentářů.Jistě,jsou tu důležitější věci.Ale časem by se to snad zrealizovat dalo,ne?? Jistě,byl to jen nápad. |
To už tady bylo? Tak nic no Jinak srry že se mi to odeslalo jako další text nějak to mám podělany srry. |
Můžu se zeptat asi mám nápad a vím že to je blbost ale zajímá mě co na to řeknete.....Kdyby jsme založily nějaké zvláštní fórum jmenovalo by se to "Legendy na SG" účelem by bylo že někdo kdo už sem na SG nechodí a byl velký a dobrý hráč a byli tu s nim lidi rádi na SG a nějak by pomohl SG a všechno možný tak by se zapsal do "Legend na SG" a byl by tu vzácným hostem nebo už bývalím hostem SG Co na to řeknete? Já vím je to blbost ale bylo by to super ne? Prosím vás skuzte si to rozmyslet... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4336 sekund |