K jedničce se nebudu vyjadřovat... Ke dvojce ano. Sice je to dobrý nápad, ale jak Martin teď vymyslel za 30.000kr. SG bez reklam... Tedy jde o to, že teď to má dost lidí a když by se hrála ta "hra", kterou navrhuješ neměl by nikdo 30.000kr, tedy k čemu by pak bylo to vylepšení vypnout reklamy? To by mohl ten BONUS za dlouhodobou aktivitu na SG smazat. A co kdyby to někdo nechtěl hrát?! To by jako neměl kredity? Takže jsem pro Ne... |
1:No mohlo by to byť,ale odmena by bola malá . 2:Ano!To rozhodne ano!Ale myrtinovy by to dalo veľa práce .Ale rozhodne ANO!. |
Tak mám další nápad..Vím,že se to rychle zamítne nebo se přinejmenším ozve takovéto: Na to není čas. A zapadne to jako ten předchozí nápad,ale proč to nezkusit,že?? Takže: Vlastně jsou to dva nápady. 1) Leckdo se snaží prosadit se v SG vytvářením nejrůznějších témat ve fóru.Ale myslím,že tito lidé jsou ve většině případech zanedbány.Mohlo by se tedy vytvořit téma,třeba s názvem "Nejlepší téma měsíce" nebo podobně.A tam by každej,kdo by chtěl hlasovat napsal jeden název tématu,hlasy by se sčítaly a po určité době (třeba po měsíci) by se uvidělo,které téma se lidem nejvíce líbí,a jeho zakladatel by pak dostal určitou odměnu,např. kredity. A k tomu se právě navazuje nápad č. 2) Na co ale dostávat kredity za dobré téma,když jsou v podstatě na nic??Stačí vám dva tisíce a bohatě si s tím každý vystačí,a stejně se nám přičítají.Proto si myslím,že by se mohlo používání kreditů nějak výrazně oživit.Napadlo mě např. tohle: Pokud znáte facebook a máte tam účet,jistě jste si tam již někdy zahráli jejich Icy Tower,pokud to znáte (takovej ten panáček co skáče po schodech nahoru) - máte tam kromě klasického skákání ikonu "wardrobe" (skříň) a tam si lze kupovat různé oblečení atd. - co něco podobného zařídit tady??Je to SuperGames tak z toho opravdu SuperGames udělejme.Každý registrovaný hráč by dostal panáčka,kterého by si za kredity oblékal a různě ho zkrášloval,možná ho i živil a kdyby zemřel tak by se odebralo třeba 1 000 kreditů za nové miminko.Tak by se kredity VÝRAZNĚ využili a dokonce myslím že by jich byl nedostatek takže by se mohli teba i nějak výrazněji vydělávat. Já odobně bych to jistě uvítal a snad můj názor sdílejí i ostatní.Prosím vyjádřete se ať ty nápady nezapadnou.Příjdou mi dobré.. |
Vojife: Tos navrhoval Ty, ne?
Hele.. ale nebylo tu o Vánocích něco k tomu tématu? |
Tohle už tu bylo dřív, ale zahrabalo se to. Že by se vánoce daly ty palce nahoru/dolu v Santa-rukavicích. |
Hele,máš do toho co mluvit i ty!!Jedná se o změnu SG vzhledu která by se přeci týkala nás všech takže se tu každej může projevit,ne?? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5212 sekund |