Martin udělal fatal fail. Svěřit profi hráče samuelovi je stejné jako odpálit SG do základů. Spamin on the floor 4: Gumkáčí |
samuel.f: Hmm.. to je důkaz kterej předčí všechny ostatní. Když tam napsal kolem 8:00 hodin, tak bych spíš řekl, že je to Luboš a to myslím, že opravdu není on. |
myslim že si to vymyslel zaprve divne trochu přihlasili sklipkot počkal do rana ale prima12 se už nepřihlasil(a) a za druhe email tak snadno ukrast nejde i kdydy měl hack tak to zjisti asi za pul hodiny a mezitim se muže přihlasit a změnit heslo ale nemusi to vědět že se mu někdo naboura do emailu doufam že ste tomu rozuměli on si to vymyslel aby bylo co dělat a řešit za třeti stejně se jednou na to přijde |
Kdybyste četli, tak už jsem to psal. Do mínusu jsem ho poslal cca pred hodinou |
Ak sa pozrieš primovy do profilu tak tam uvidíš 8:25:33 - 24.7.2010 a ešte k tomu je v mínuse , takže nemohol napísať do Chatu. |
Mám pocit na Multiacc.. Slipknot -> prima12 Dôkaz: http://www.supergames.cz/obrazek/210072409316.jpg Všimnite si čo napísal(a) prima12. Vráti sa okolo 8:00. A <b.Slipknot sa prihlásil o 8:24 asi.. Bude multiacc.. |
Slipknot> Také Hacky neexistujú. Aspoň som o nich nič nepočul. Pochybujem, že také niečo je. |
Je v mínusu. Moderátor ani nic jinýho být nemůže a kredity si sám nepřičte, žádný hacky nemá, pač myslím, že ani nejsou
Chtěl bych se tě zeptat jak to, že má stejnou IP jako ty? Ještě víc je zajímavé, že jste se odhlásili téměř ve stejnou dobu. Myslím, že to je tvůj další account, jen ses nudil, tak sis řekl, že si zanadáváš a uděláš nějakou záhadu zase že? =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7682 sekund |