a jestě chci dotat prima12 pouziva hack!! dal si 999 999 kreditu a na moderatora opakuji dal si hack ten hack znam kdyz se prihlasite na uzivatelske meno tak si muzete co muzete bíti admin,vip clen,atd... a kolik si berete kreditu samozrejmne aby ste si nemysleli ze ho pouzivam tak vam to dosvecim jedine tak ze se to po 24 hodinach ten hack zaktivujea je to!! ma 999 999 kreditu a je moderatorem dekuji a nashledanou! MADE By Slipknot! |
dobry den vam vsem muzu prosim vas poprosit me obtezuje nejaky mamlas ma prezdivku prima12 a ukradl mi email.cz a no zaregistroval se na muj email a tet na chatu SPAMUJE a nadava klidne se podivejte sami na chat menuje se prima12 a neda pokoj porat se navazí dekuji a udelejte v tom poradek díky. MADE By Slipknot! |
kika> Ja som si najprv prečítal komentáre, a potom som mu dal plus! Tak to robím.. |
Samo> Teď jsi mě fakt pobavil.. no ty mě bavíš celou dobu... pořád sem hážeš samé plusování.. aji když jsou jenom 3 a ted jsi oplusoval jak něco Branwiho v jedný minutě ale ne to je přeci ok.. ty můžeš |
jojo.. to bylo kvůli tomu, ale já mu psala ať to nedělá... |
Forget: Ani bych neřekl, spíš za to, že mu kika pomohla.
Inač jsem mu psal kolem 18:00 =) Supergamesmaster: Byla mu odeslána zpráva, počkám na jeho reakci, pak se bude rozhodovat o postihu =) |
Slipknot plusuje kika! http://www.supergames.cz/obrazek/210072119741.jpg |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5985 sekund |