Fuckáči - v mínusu 10 000 Je to Mildrago, to je jasné, i když má jinou IP |
Také si myslím, že je to Mildrago, hned na to mrknu =) Že je to Mildrago mě napadlo už když jsem četl to, že FUCkáč nadává |
Vieš čo som písal o tom s tanovaní tak keď som napísal ten príspevok na tom sa pozrel do Online listu a prihlásený bol mildrago a teraz tento SPAMer spomenul niečo o mojom stanovaní a nikto iný by takú blbosť ako je mildrago |
Je to Mildrago ....nepítajte sa ma odkial to viem ale viem to je to Mildrago! |
counter strike za 1.plusovanie je dovolené a samuel mi mohol dať 14 plusov. za 2:som rád že mám 1000 kredit aj kedˇbudem mať 980 za 3: bol to prejav priateľstva a prvého rozhovoru na chate VAMAKA:dobre myslel som si že je v mínuse 500. |
Může se kolik chce omg, lidi, tady zas někdo roztrousil fámy a teď se člověk bojí dát plus, aby neskončil na bonzu. Když si to navtájem nedomluvíte a nemáte mulťák a líbí se vám komenty toho druhého, tak si plusujte třeba do haleluja! ;D |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3019 sekund |