Zapomenuté heslo

FAQ

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
49.
Ukrut [VIP člen]
11:25 | 23.května 2010
Ještě bych dodal...

Hlavně si prosím vás najděte vlastní osnovu a styl, ve kterém to budete psát. Když "okopírujete styl" dáváte tím najevo, že si to plus nezasloužíte, protože to bude, jako by ten komentář napsal autor stylu.
48.
22:36 | 11.dubna 2010
Jak psát; opravdu, komentáře, které potěší?:

Takže, jak jistě dobře víte, hodně + dostávají komentáře dlouhé, a velmi obsáhle.. Ovšem, jak k nim docílit?
To je ten problém, proč je tu tak málo dobře hodnocených komentů.

Základ je, nebýt líný, a aspoň trochu zapracovat na vašem projevu.

Nejlépe, když už začnete, je za něco se chytit! Za něco se pořádně chytit a nepustit! A rozepsat to co nejvíc to jen jde! Vše co vás o tom napadne. )
Také, je velmi dobré, neomílat jedno a to samé slovo furt dokola, v každé větě. (Obvykle se to špatně čte, a je to takové.. no.. nelahodné.) Zkuste si o, co napíšete dobře rozmyslet.

Také je dobré neposlouchat muzika, a už vůbec ne nějaký film!
Potom se vám pletou slova a dos špatně se u toho myslí! Muzika ještě jde, ale také to není ideální.

Poté je dobré, určit si nějakou osnovu, a podle té se řídít, aby se vám pak nestalo, že se budete opakovat.

A také je dobré pročíst si komentáře ostatních, aby jste tam neměli ty samé; nebo aspoň podané stejně), jako oni.

Když svůj komentář dopíšete, je dobré, ještě jednou si ho pročíst a opravit; případně vymazat) zbytečnosti, které by vám hloupě kazili komentář.

Já sám jsem se takové komentáře snažil psát, viz.: hra Solitaire.

Ale už jsem líný.
Ikdyž doufám, že se k ním zase vrátím.

Přeji šťastné psaní komentářů.

- Fir36e -
47.
Ukrut [VIP člen]
21:02 | 26.března 2010
Tjn... To by pak modrouši byli bez práce... Částečně
46.
Ukrut [VIP člen]
16:11 | 19.března 2010
Jakube, možná tě zase naštvu... =)

Mám dotaz:
Co se stane s komentářem, který je označený jako SPAM?
45.
13:18 | 13.března 2010
Co dělat když vám někdo nadává přes poštu?

• Nejlepší si ho nevšímat!
• Když přejde už přes ko.... (však víte) a jiné nadávky doporučuji dát uživatele na bonz (o všem bez toho aby jste mu to řekl protože by vás mohl o mínusovat a obhajoval by se na bonzu.
• Když vám přijde divný že vám nějaký nový user (přibližně před 2 min. reg.) nadával, je tu zde podezření multi účtu (neváhat dát na bonz! )

Další rady na profiho =) (sry Fir36e )

• Neprosit Martina!
• Pomáhat userům. (radit jim)
• Dělat si dobrý dojem,nenadávat a povídat si o nějakých hezkých věcech třeba s moderátorem (já vím že tohle je podlejzání ) a on si řekne, tenhle je fajn

Hezký zbytek dne =)
44.
Vojife [VIP člen]
17:37 | 10.března 2010
Jakub > Aháá! Tak proto se mi to stává!
Lukáš > Funguje mi to jenom u něčeho, tady zrovna ne...
43.
16:20 | 10.března 2010
nemusí to psát znova, mělo by fungovat tlačítko "zpět" u vašecho prohlížeče, měl by se ten text zobrazit
42.
Vojife [VIP člen]
13:43 | 10.března 2010
Tohle není častá otázka s odpovědí, ale chci se zeptat, protože nevím, kde bych se měl zeptat jinde:

Když hraji nějakou hru a nemám zapnutou stránku s fórem nebo někde jinde, jsem zobrazen jako On-line?
41.
Ukrut [VIP člen]
20:03 | 23.února 2010
Co dělat když chci odejít, ale není to definitivní rozhodnutí?
Hlavně o tom nikomu nepsat. Na SuperGames se tolik neukazovat, ale jednou, dvakrát kouknout. A Uvidíte, že to půjde. Je to pár minut, co jsem si zažil tuto situaci o které píšu. Takže mi můžete věřit.

Pokud jste stejné povahy jako já, tak vás to nepustí a za chvilku vás ten odchod omrzí.

Snad jsem Pomohl.
40.
Ukrut [VIP člen]
19:11 | 9.února 2010
Takže, jsem zjistil, že každý má rád jiné komentáře. Takže správný návod vlastně není. Jen je jedno pravidlo: Dobrý komentář musí mít správnou informační hodnotu. A toho se musíme držet.

//edit by Jakub - přesně!
Zobrazeno 61-70 z 109 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
4
Profily
4
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Září 2026
PoÚtStČtSoNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.5842 sekund