Nejlepší je psát komentáře ve větách, to rozhodně + aby ten komentář poskytoval určité informace o hře a použití HTML kódů často komentář více zpřehlední, ale nic se nemá přehánět. Já osobně taky nemám ráda dlouhé komentáře nerozčlené do odstavců, protože jsou pak za prvé dost nepřehledné a za druhé se i člověku blbě čtou a nemá chuť si je číst, protože automaticky vidí dlouhý nepřehledný text a nechce se v tom dlouho nimrat.. |
Jak psát dobré komentáře? (Vím, že na toto je téma...)
Já jsem si to rozdělil na takové body a pravidla. Pravidla: • Přečtete si toto: http://www.supergames.cz/comment_rules.php • Je dobré umět HTML Jazyk. <b></b> = Tučně <u></u> = Podtrženo <i></i> = Kurzíva <s></s> = Body: • Na začátku napište vlastní zhodnocení ke hře. A začínáme s HTML (viz. Pravidla) • Napsat něco ke hře. (S použití HTML nejlépe.) Např. O čem hra je, ovládání, plusy a mínusy atd. • Po předchozím bodě je nejlepší napsat pár rad, tipů a triků. • Na konci komentáře by měli být kvalita hry vyjádřena v procentech. Samozřejmě, že komentáře mohou vypadat i jinak. Např. Napsat jeden dlouhý text a v něm zahrnou vše a zvýraznit důležitá slova. Doufám, že je to vše. |
Fir > Máš tu hodně kamarádů Např. i přes tu hádku jsme přeci kámoši ne? |
Hemirt: Rušit účet? Hmm.. v levé liště jak máš napsáno: • Chat • Soutěž .. Tak by si tam měl mít • Změnit údaje Tak na to klikni. Ale pokud to jsou údaje, které změnit nejdou, jako třeba Nick.. Tak požádej Martina: http://www.supergames.cz/user.php?n=1 = Martin Je to Admin, a ten ti to na požádání změní, ale nezapomeň poprosit. |
jak si zrusim ucet? nebo zmenim udaje protoze me to nejde a uz tam nemam aktualni udaje |
Hah, to akorát tak Snobům! Mě spíš jde o to, že tu mam kámoše a kamardáky samozřejmě. :-9 (To byl vtip(ten Smile)). Jestli tu ovšem.. nějaké mám. |
Tak vidíte, není dobré být moderátor! ..totiž! Je to dobré, ale ne z hlediska střádání kreditů (jestli vám teda jde o tohle -_-" |
Hodně často padají otázky, týkající se, toho, jak se stát něčim, a nebo co to má za výhody:
Výhody Pro hráče: Když vám Martin aktivuje Profi, dostanete 500kr, můžete vkládat obrázky, na jeden odkaz, a nemusíte jej nahrávat na takové ty www.uloz.to.cz a podobné. Trochu se vám zvýšší respekt u ostaních hráčů.
Výhody VIP člena: Při aktivaci, dostanete 1000kr, můžete používat HTML (všeho druhu) a taktéž můžete nahrávat obrázky na jednu takvou adresu tady na SG.
Výhody Moderátora: Nevím, jak je to s aktualizací a jestli za to nějaké kredity dostanete, ale máte možnost, mazat komentáře, dávat kreditové penalizace, používat HTML, mazat fóra, předělávat si příspěvky (ale toto je už velmi tvrdá práce, a věřte, že nepřináší nic dobrého pro vás!) Jak se stát Profi hráčem? Velmi nutné, je psát dobré komentáře, např. Ukrut. Být aktivní na fóru, nemluvit vulgárně a už vůbec ne sprostě, snažit se psát správně. Stát se VIP, je již skoro nemožné, nedávno tu ještě bylo spoustu VIP, ale to ohrožovalo běh SG, a tak je Martin všechny shodil na Profi, nechal jen pár, jedinců o kterých věděl, že ví, jak to vše šlape a nenarušit nějak běh SG. Jak se stát Moderátorem Marton hlásal, že již žádně moderátory ne třeba. Ale musíte být Aktivní, psát dobré komentáře, projevit velkou znalost našeho jazyka (tj. psát gramaticky správně psát s diakritikou a čárky (myšleno např.: Honzo, podej mi pero!)) Tak snad je to všechno.
Nezapomeňte si přečíst "Pravidla pro vkládání komentářů" zde: Komentáře . A samozřejmě je dodržovat. |
To s tou záchranou komentáře je pravdivý, to můžu potvrdit.Když dáte šipku zpět, tak tam váš komentář bude a nemusíte se obávat z toho, že jste zrovna psali dlouhý komentář, dalo vám to nějakou práci a nakonec tam není. |
Záchrana komentáře, který ste odeslali, ale vůbec se neukázal? : Tento problém tu již, řešil Martin a faust. Je ještě jedna pomoc jak se z toho vymanit, když se vám to náhodou stane, a najednou se ocitnete na www.supergames.cz (čili základní strana) stačí dát šipku vlevo nahoře nebo-li zpět, nevím, jak u vás, ale mě se ten komentář znovu objeví. Snad sem pomohl |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2647 sekund |