Ještě bych dodal... Hlavně si prosím vás najděte vlastní osnovu a styl, ve kterém to budete psát. Když "okopírujete styl" dáváte tím najevo, že si to plus nezasloužíte, protože to bude, jako by ten komentář napsal autor stylu. |
Jak psát; opravdu, komentáře, které potěší?:
Takže, jak jistě dobře víte, hodně + dostávají komentáře dlouhé, a velmi obsáhle.. Ovšem, jak k nim docílit? To je ten problém, proč je tu tak málo dobře hodnocených komentů. Základ je, nebýt líný, a aspoň trochu zapracovat na vašem projevu.
Nejlépe, když už začnete, je za něco se chytit! Za něco se pořádně chytit a nepustit! A rozepsat to co nejvíc to jen jde! Vše co vás o tom napadne. )
Také, je velmi dobré, neomílat jedno a to samé slovo furt dokola, v každé větě. (Obvykle se to špatně čte, a je to takové.. no.. nelahodné.) Zkuste si o, co napíšete dobře rozmyslet. Také je dobré neposlouchat muzika, a už vůbec ne nějaký film! Potom se vám pletou slova a dos špatně se u toho myslí! Muzika ještě jde, ale také to není ideální. Poté je dobré, určit si nějakou osnovu, a podle té se řídít, aby se vám pak nestalo, že se budete opakovat. A také je dobré pročíst si komentáře ostatních, aby jste tam neměli ty samé; nebo aspoň podané stejně), jako oni. Když svůj komentář dopíšete, je dobré, ještě jednou si ho pročíst a opravit; případně vymazat) zbytečnosti, které by vám hloupě kazili komentář.
Já sám jsem se takové komentáře snažil psát, viz.: hra Solitaire.
Ale už jsem líný.
Ikdyž doufám, že se k ním zase vrátím. Přeji šťastné psaní komentářů. - Fir36e - |
Jakube, možná tě zase naštvu... =) Mám dotaz: Co se stane s komentářem, který je označený jako SPAM? |
Co dělat když vám někdo nadává přes poštu? • Nejlepší si ho nevšímat! • Když přejde už přes ko.... (však víte) a jiné nadávky doporučuji dát uživatele na bonz (o všem bez toho aby jste mu to řekl protože by vás mohl o mínusovat a obhajoval by se na bonzu. • Když vám přijde divný že vám nějaký nový user (přibližně před 2 min. reg.) nadával, je tu zde podezření multi účtu (neváhat dát na bonz! ) Další rady na profiho =) (sry Fir36e ) • Neprosit Martina! • Pomáhat userům. (radit jim) • Dělat si dobrý dojem,nenadávat a povídat si o nějakých hezkých věcech třeba s moderátorem (já vím že tohle je podlejzání ) a on si řekne, tenhle je fajn Hezký zbytek dne =) |
Jakub > Aháá! Tak proto se mi to stává! Lukáš > Funguje mi to jenom u něčeho, tady zrovna ne... |
nemusí to psát znova, mělo by fungovat tlačítko "zpět" u vašecho prohlížeče, měl by se ten text zobrazit |
Tohle není častá otázka s odpovědí, ale chci se zeptat, protože nevím, kde bych se měl zeptat jinde: Když hraji nějakou hru a nemám zapnutou stránku s fórem nebo někde jinde, jsem zobrazen jako On-line? |
Co dělat když chci odejít, ale není to definitivní rozhodnutí? Hlavně o tom nikomu nepsat. Na SuperGames se tolik neukazovat, ale jednou, dvakrát kouknout. A Uvidíte, že to půjde. Je to pár minut, co jsem si zažil tuto situaci o které píšu. Takže mi můžete věřit. Pokud jste stejné povahy jako já, tak vás to nepustí a za chvilku vás ten odchod omrzí. Snad jsem Pomohl. |
Takže, jsem zjistil, že každý má rád jiné komentáře. Takže správný návod vlastně není. Jen je jedno pravidlo: Dobrý komentář musí mít správnou informační hodnotu. A toho se musíme držet.
//edit by Jakub - přesně! ![]() |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3125 sekund |